Superliga Romaniei Rapid, îngropată de Săpunaru la Iaşi. VAR-ul a anulat un gol lui Poli, care a dat alte 3
Data publicării:
Rapid Bucureşti a ratat şansa celui de-al şaselea succes consecutiv în Liga 1. Giuleştenii au pierdut în Copou, în faţa celor de la Poli Iaşi. 

Dacă în prima repriză nu s-a înscris deloc, repriza secundă a adus ceva mai mult spectacol, dar şi modificări pe tabelă. Ermal Krasniqi a deschis scorul pentru Rapid, după o fază la care Burmaz nu a reuşit să controleze balonul. Bettaieb a egalat rapid, la o fază la care Cristian Săpunaru a dat pe lângă minge şi l-a lăsat pe Buş singur cu Aioani. Acesta a driblat portarul şi a pasat, iar Bettaieb a înscris simplu. 

VEZI GOLUL AICI

În minutul 87, Roman a înscris pentru Poli Iaşi, care a avut şi un gol anulat pe motiv de offside. Verificarea VAR a fost cea care a dus la anularea golului. În al patrulea minut de prelungiri, Harrison a marcat şi el, după o fază spectaculoasă a ieşenilor, şi a consfinţit o victorie clară pentru echipa antrenată de Leo Grozavu. 

Rapid Bucureşti a ratat şansa de a se apropia de FCSB. Roş-albaştrii joacă duminică, pe Arena Naţională, cu FC Botoşani, şi se pot distanţa la 10 puncte în fruntea clasamentului. Rapid a picat pe locul al treilea în clasament. Pe locul doi a urcat CFR Cluj, care a învins Dinamo cu 4-0 într-un meci disputat vineri. 

Cristiano Bergodi parcă a presimţit eşecul. Avertizase de joi că "nu poţi câştiga mereu" 

"E normal că după cinci victorii te gândeşti că mai devreme sau mai târziu să se întâmple ceva. Nu poţi câştiga întotdeauna. Eu sper să plecăm cu puncte de la Iaşi şi sper că băieţii conştientizează bine acest moment, pentru că putem reduce diferenţa faţă de FCSB. Au rămas patru meciuri, patru finale, iar prima e cu Iaşiul. 

Noi am avut un parcurs extraordinar de bun din punct de vedere al rezultatelor. Dar la joc am scârţâit un pic la început de 2024. Suntem însă pe un drum bun. Victoriile aduc victorii, dar nu putem câştiga la infinit. E un meci care trebuie luat cu atitudine bună, mentalitate bună, şi va fi un test important pentru mentalitatea echipei. Vedem la ce nivel suntem şi ce nivel am atins", a declarat Cristiano Bergodi la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Poli Iaşi. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel