Superliga Romaniei Rapid pleacă la Craiova cu "noua locomotivă vişinie" - Video
Data publicării:
FC Rapid se pregăteşte intens de derby-ul cu Universitatea Craiova din etapa a VIII-a. Este al doilea meci al lui Marius Şumudică pe banca giuleştenilor. 

Rapidiştii au acum parte şi de un nou autocar, numit "locomotiva vişinie". 

"Peste tot acasă, în noua locomotivă vișinie. 

Pornim spre Craiova pregătiți să înfruntăm orice obstacol. Noua locomotivă vișinie este gardianul rapidiștilor și deschizătoare de drumuri. Puternică, impunătoare și plină de simboluri rapidiste, locomotiva noastră va străbate țara, ca să-și ducă echipa în siguranță și ca să fie admirată de toți suporterii rapidiști. De astăzi, avem un nou „membru” de bază în familie. 

Ce poveste spune noua locomotivă?

Pe fața autocarului puteți vedea roata înaripată, iar sub faruri e grătarul inspirat din aspectul unei locomotive adevărate, pentru a accentua ideea că ne e ușor să spargem bariere și să mergem „obligatoriu înainte”. Pe lateralele autocarului apar alte simboluri importante din istoria clubului: suporterii, steagurile tribunelor, stema, locomotiva și sloganul „Suntem peste tot acasă”. Iar pe spate, povestea se încheie cu stema în dimensiuni mai mici, adresa site-ului oficial, www.fcrapid.ro, și un alt mesaj cu care rapidiștii se identifică: „Legenda continuă”. Culoarea e un joc de nuanțe de vișiniu, pornind de la un ton mai deschis și terminând cu un vișiniu aproape de negru, simbolizând forță și, în același timp, mister. 

Autocarele se schimbă, locomotiva rămâne

Locomotiva vișinie e deja un brand al clubului Rapid. Este modul prin care rapidismul circulă prin România și ajunge în fiecare colț de țară. 14 metri lungime, 59 de locuri și nenumărate călătorii pe care de azi începe să le facă. Rapid are autocar nou, dar locomotiva a rămas aceeași, cu tot cu simbolurile ei, care compun viața în alb și vișiniu", transmit cei de la Rapid. 

Rapid l-a împrumutat pe Gabi Gheorghe la FC Argeş 

"Gabriel Gheorghe (17) va evolua sub formă de împrumut la FC Argeș, până la finalul actualului sezon. Mult succes, Gabi!", au transmis cei de la FC Rapid. 

Neil Lennon îl poreclise Roy Keane. 

"Unii dintre tinerii jucători m-au surprins. Stan a avut câteva săptămâni foarte bune, Gheorghe s-a prezentat foarte bine, l-am poreclit Roy Keane, pentru cum atacă, şi ne-a impresionat pe toţi. Nu este, însă, corect din partea mea să evidenţiez anumiţi jucători individual. Toată lumea, de la cel mai tânăr jucător, până la Săpunaru, care are 40 de ani, m-a mulţumit. Nu doar în ceea ce priveşte fotbalul, ci şi în ceea ce priveşte personalitatea", a declarat atunci Neil Lennon.  

"Bine ai venit, Gabriel Gheorghe!

Gabriel Gheorghe vine de la Rapid și este de astăzi jucătorul Argeșului. Acesta are 17 ani și poate evolua ca atacant, dar și ca mijlocaș ofensiv.

Până să vină la Rapid, în 2022, Gabriel a fost format la academia celor de la Juniorul București, academie care l-a propulsat către giuleșteni și pe Rareș Ilie. El a ajuns în Giulești după ce a câștigat Campionatul Județean U17, organizat de FRF, și a fost declarat jucătorul finalei cu ACSM Codlea (6-1).

Posedă un fizic puternic, este rapid, tehnic, cu forță de pătrundere și ultimă pasă. Are 1.76m înălțime, iar piciorul său de bază este dreptul.

În acest sezon a debutat în Superligă în meciul Rapidului cu Petrolul. A fost remarcat de Neil Lennon, fostul antrenor al giuleștenilor, în meciurile de pregătire ale Rapidului din această vară, acesta asemănându-l pe noul nostru fotbalist cu Roy Keane. A debutat la seniori în sezonul 2022/23, la doar 15 ani și 10 luni, în meciul de Cupă Rapid vs CSC Dumbrăvița, sub comanda lui Adi Mutu.

A jucat constant la naționalele de juniori ale României, având selecții la România U17, U18 și U19.

Bine ai venit și mult succes în tricoul alb-violet!", a scris Dani Coman, preşedintele FC Argeş, pe Facebook. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel