Superliga Romaniei Rapid urmăreşte un atacant din campionatul Bulgariei. Are 2 goluri în primele 6 etape
Data publicării:
FC Rapid caută un atacant în ultimele zile ale perioadei de transferuri, pentru a-l înlocui pe Albion Rrahmani, vândut la Sparta Praga în această vară pentru 5 milioane de euro. 

"Rapidul urmăreşte mai mulţi atacant, dar se orientează în acest moment, din informaţiile mele, către un atacant bulgar de 25 de ani. Stanislav Ivanov, de la echipa Arda din campionatul Bulgariei. În acest sezon a marcat 2 goluri în 6 meciuri, iar în campionatul trecut are 6 goluri în 36 de meciuri. A trecut şi pe la Chicago Fire din MLS, la un moment dat. Din informaţiile mele, persoane de la club au sunat pentru a se interesa de el", a declarat jurnalistul Ovidiu Ionescu la Exclusiv Rapid. 

Stanislav Ivanov are o cotă de piaţă de 1 milion de euro, conform Transfermarkt. Contractul său cu Arda expiră în vara anului 2025. De la startul acestui sezon, Ivanov a marcat 2 goluri în şase partide, dar a oferit şi o pasă decisivă. 

Rapid a rămas fără Albion Rrahmani şi caută următorul om de gol 

"Dragi rapidiști. După un an minunat petrecut împreună e timpul să îmi iau rămas bun. Când am venit în Giulești am văzut și am simțit ce club minunat este și ce fani minunați are. Atunci mi-am promis că voi da mereu 100% în fiecare meci ca să fac fanii fericiți. A fost un an cu multe provocări și în care ne-am creat multe momente plăcute, de asemenea.

Voi fi mereu fan de acum încolo și Rapid va fi casa mea și familia mea. Voi fi mereu recunoscător că am fost parte din aces club. Voi fi mereu recunoscător oamenilor din club care au avut încredere în mine și au fost alături de mine în cele mai grele momente, aici, când a contat cel mai mult.

Dragi rapidiști, până când ne vom întâlni din nou, vă urez mult succes. Al vostru, Albion. Hai Rapid!” a fost mesajul transmis de Albion Rrahmani pe rețelele de socializare la despărțirea de gruparea din Giulești.

Timotej Jambor nu s-a adaptat încă la Rapid 

În această vară, FC Rapid a plătit 1 milion de euro pentru Timotej Jambor, însă vârful de 21 de ani nu a reuşit încă să marcheze pentru giuleşteni. Daniel Pancu i-a luat apărarea. 

"Eu sunt unul dintre cei căruia îi plac jucătorii tip Jambor. Mă văd pe mine în Italia. Timp de 6 luni, călcam pe minge. Câştigasem campionatul în România... El e la fel, timorat, e în alt mediu, e prima dată în străinătate. Îmi aduc aminte ocazia aia din meciul cu Sepsi, când a pus latul şi a dat în portar. Acolo se putea face 3-1. În mod normal, peste 3 luni dacă are din nou faza asta, mingea se duce direct în vinclu, nici nu o vede portarul. 

E la prima experienţă în străinătate, e tânăr. Eu vorbesc din experienţă, am trăit lucrurile astea. Jucătorul ăsta mie îmi place, are alergătură, e elegant, nu e fricos, câştigă dueluri aeriene. Nu e combinativ, e clar. Trebuie să îi găsească cineva pase filtrante. Dar se vede că e timorat. A venit de la o echipă cu câţiva suporteri, e speriat de atmosferă. Ce vrem de la el? Cum să se adapteze aşa rapid? Putea să dea vreo 4 goluri până acum. Dar nu ai cum să judeci aşa un jucător tânăr, prima dată în străinătate, după 6 etape", a declarat Daniel Pancu la Fanatik. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel