Superliga Romaniei Rapid vrea să obțină prima victorie în Giulești. Aaron Boupendza transmite un mesaj rapidiștilor
Data publicării:
FC Rapid primește luni vizita celor de la Farul Constanța, în meciul care contează pentru a 13-a etapă a Superligii României.

Fotbaliștii Aaron Boupendza și Clinton Njie au primit primit permisele de muncă în România și vor putea evolua în partida de luni, cu Farul Constanța.

Boupendza a transmis și un mesaj pe rețelele sociale ale clubului de fotbal FC Rapid 1923, invitându-i pe fani să participe la meciul din Giulești.

„Salutare, rapidiști!

Sunt Boupendza și sunt entuziasmat să joc în fața voastră. Vă invit pe toți să veniți în număr mare să ne susțineți. Forța Rapid!”, a transmis jucătorul gabonez.

Cum a prefațat Marius Șumudică meciul cu Farul Constanța

„Pauza a fost cât de cât prielnică, dacă mă refer la jucătorii care au rămas cu mine, fiindcă am mai acumulat, am încercat să lucrăm din punct de vedere tactic și să răspundă la ceea ce îmi doresc de la jocul cu Farul. Eu sper ca acest joc să fie declicul de care avem nevoie, și de acum încolo să facem rezultate pozitive și să urcăm în clasament.

E adevărat că 7-8 jucători importanți nu au făcut parte din lot la ședințele de pregătire, am început de două zile să lucrăm tactic ceea ce ne dorim și sper ca până la ora jocului să înțeleagă ce îmi doresc de la ei. Sper să fie un nou început, avem nevoie de o victorie pe Giulești, pentru că e foarte mult timp de când echipa nu a câștigat și asta doare. Arătăm bine din punct de vedere numeric și calitativ.

Alibec este un jucător cu care am lucrat foarte bine, eu și cu Gică Hagi suntem antrenorii care i-am găsit PIN-ul. E un jucător care îți poate decide jocul, căruia trebuie să îi acorzi maximă atenție, pentru că îți poate decide jocul oricând. Am pregătit și lucrul acesta, sperăm să îi facem față.

Farul este o echipă frumoasă, care joacă fotbal, au același număr de puncte ca și noi și probabil cel care va lua cele trei puncte se va apropia de play-off. Este un meci de maximă importanță, eu sper ca noi să fim cei care ne vom bucura la sfârșit.

Nu mă aștept ca Boupendza și Njie să intre și să facă diferența. Mă bazez pe grup, pe un nucleu de jucători, și să avem identitate, să arătăm altfel ca echipă, ca familie. Pentru că asta lipsește cât mai mult Rapidului. Plus dorința de victorie, agresivitatea.

Am văzut o bucurie de a se antrena la ei, ceea ce mă face încrezător. Nu s-a întâmplat la început, dar de data asta îi văd mult mai descătușați în antrenamente și este o concurență acerbă, sunt 26 de jucători și fiecare trebuie să lupte pentru a-și menține tricoul”, a declarat antrenorul Marius Șumudică, în conferința de presă premergătoare meciului cu Farul.

FC Rapid întâlnește Farul Constanța, luni, 21 octombrie, începând cu ora 21:00, pe stadionul Giulești, într-o partidă din cadrul etapei a 13-a a Superligii.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei După accidentare, Adrian Șut mai primește o lovitură

Fotbalistul celor de la FCSB trece prin momente grele.



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei După accidentare, Adrian Șut mai primește o lovitură

Fotbalistul celor de la FCSB trece prin momente grele.

Fotbal international Neymar a revenit pe terenul de fotbal, după o pauză de un an

Revenirea fotbalistului brazilian a fost primită cu...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa după episodul cu David Maftei

Sursa: Agerpres

Antrenorul cu portarii de la Dinamo a tras concluziile despre Golubovic, după meciul cu FCSB

Agerpres

Sportiva din Republica Moldova care a răbufnit după rezultatele alegerilor la referendum

Sursa: Agerpres

Florentin Petre e sincer după înfrângerea în faţa FCSB-ului. "E cea mai bună echipă din Liga 1"

pixel