Superliga Romaniei "Rapidul poate descoperi un lider în Paşcanu". Singurul lucru bun din era Lennon
Data publicării:
Alexandru Paşcanu are toate calităţile să devină noul lider al Rapidului, susţine Robert Niţă. Acesta a evidenţiat şi singurul plus din era Neil Lennon. 

"Pe mine m-a impresionat ceva, în afară de jocul lui. În minutul 80 şi ceva, are Craiova un corner, în partea dreaptă. Un jucător care vine de 2-3 săptămâni la o echipă vorbeşte cu toată lumea. M-a impresionat. Îţi dau cuvântul meu de onoare. Cred, fără să mă arunc în cuvinte mari, că Rapidul poate descoperi un lider în Paşcanu. Asta e impresia mea după ce am văzut acolo", a declarat Robert Niţă la Fanatik. 

"Asta am mai văzut la Drăguşin, când a intrat în primul sau al doilea meci la Tottenham, deşi a jucat doar 10 minute la final", a declarat şi Andrei Vochin. 

"Vestiarul Rapidului e un vestiar greu, cu jucători cu personalitate. Să vii tu, un tânăr, şi să te implici în felul în care a făcut-o el, la o fază fixă...", a mai spus Niţă. 

Singurul plus din era Lennon 

Fostul atacant din Giuleşti a evidenţiat şi singurul lucru bun făcut de Neil Lennon la Rapid în această vară. 

"Singurul plus din era Lennon e portarul ăsta (n.r. Siegrist). Aţi văzut ce i-a făcut lui Rareş Pop la ocazia lui Mitriţă? Pasă Mitriţă pentru Baiaram să o bage în poartă, vine Paşcanu şi o împinge în corner. Am zis că îl bate pe Rareş Pop. A ieşit din poartă, direct la el", a mai evidenţiat Robert Niţă. 

Andrei Vochin, observaţie despre Paşcanu încă de la EURO U21 din 2019 

"Mai zic ceva despre Alex Paşcanu. Un lucru care m-a impresionat pe mine la EURO U21. Li s-a dat o zi liberă. Evident că fiecare şi-a făcut ce a vrut, era foarte cald, toţi au mers la piscină. Pe mine m-a impresionat că el a fost singurul care a venit cu o carte la piscină. Asta în 2019, când am prins semifinale la EURO U21. Era o carte în limba engleză, pentru că eu cred că lui îi este mai uşor să folosească limba engleză. Nu ţin minte ce carte era, nu am vrut să îi invadez intimitatea. Dar mi-a plăcut lucrul ăsta", a mai punctat şi Andrei Vochin. 

"Paşcanu a fost la meciul de la Ploieşti, în tribună. Nu era anunţat încă. E de o modestie incredibilă. La loja oaspeţilor, la stadionul din Ploieşti, mai avea un pic şi se aşeza pe nocturnă, cred. S-a dus pe ultimul scaun posibil. I-a fost ruşine să şi salute. De o modestie şi de un bun simţ duse la extrem. De aia cred că jucătorul ăsta va reuşi. Poate deveni liderul Rapidului, ajutat de Săpunaru. Şi faptul că joacă alături de Săpunaru îl va ajuta foarte mult, şi la nivel de vestiar, şi la nivel de joc. Se va face cumva normală trecerea de la ceea ce reprezintă Cristi Săpunaru la viitorul Rapidului", a încheiat Robert Niţă

Fostul preşedinte al giuleştenilor, Daniel Niculae, a fost impresionat de calităţile fundaşului care în Liga 1 a mai jucat la CFR Cluj şi FC Voluntari. 

"Foarte bun transferul (n.r. Pașcanu). Ne gândeam de ceva timp la el. Nu s-a văzut nicio diferență între el și ceilalți în momentul în care a intrat, parcă juca de o viață la Rapid. Va crește odată cu echipa și sper ca el, alături de coechipieri, să ducă echipa acolo unde îi este locul, adică în primele echipe.", a spus Niculae, la Digi Sport Special.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel