Superliga Romaniei Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă
Data publicării:
Raul Rusescu, fost fotbalist la FCSB, Unirea Urziceni şi Sevilla, este de părere că Oţelul Galaţi, echipa antrenată de Dorinel Munteanu, poate prinde playoff-ul în acest sezon, după ce sezonul trecut l-a ratat la limită. În plus, acesta exclude două echipe din lupta pentru primele 6 locuri. 

”O văd pe Steaua (n.r. - FCSB) în play-off, iar Rapid se va bate cu Dinamo. Pe Oțelul și U Cluj le văd în play-off. Vom avea un play-off inedit anul ăsta, zic eu. Sepsi și Farul nu cred că au vreo șansă să se bată la play-off”, a spus Raul Rusescu la GSP Live. 

Acesta crede că Universitatea Craiova, Universitatea Cluj, Oţelul Galaţi, CFR Cluj, FCSB, Dinamo/Rapid vor fi echipele din playoff-ul acestui sezon. 

În urmă cu doar câteva luni, Raul Rusescu spera ca Oţelul Galaţi să fie înfrântă în playout de FC U Craiova 1948. 

"Îmi doresc ca FCU Craiova să rămână în Liga 1. Îmi doresc asta, în primul rând pentru nebunul ăla de patron care e Mititelu. Aşa cum e el, e un nebun. În sensul, bun, să nu se supere pe mine. Prin tot ce a trecut el, nu a renunţat, a adus echipa în LIga 1, şi îmi doresc să câştige. Nu ştiu dacă va câştiga, dar merg pe mâna lor, îmi doresc. 

Oţelul e o echipă mult mai echilibrată, nu există la ei nebunia care e la Craiova. Totul se învârte în jurul lui Dorinel Munteanu şi a ceea ce îşi doreşte el să joace. Dar eu îmi doresc ca FC U Craiova să rămână în prima ligă", a declarat Raul Rusescu la GSP LIVE. 

Dorinel Munteanu vrea ca Oţelul să depăşească performanţa de anul trecut 

Oţelul Galaţi a terminat sezonul trecut pe locul 8 al clasamentului, al doilea din playout, şi a jucat finala Cupei României. Dorinel Munteanu vrea mai mult de la elevii săi în acest sezon. 

"Sincer, de când am preluat această echipă, eram convins că dacă avem continuitate, vom avea şi rezultate. Obiectivul nostru este să depăşim performanţa de anul trecut. Eu am speranţe în echipa pe care o antrenez. Rezultatele vor veni dacă facem totul ca la carte. 

(n.r. legat de preluările făcute pe marginea terenului) Preluările le fac pe loc. Nu mai pot să alerg. Asta nu se uită niciodată, dar sunt jucători care mă depăşesc, care fac preluări din viteză şi aşa mai departe. Dacă cresc sănătos, dacă îşi doresc să performeze în meseria de fotbalist, se poate. Talentaţi sunt. Dar trebuie îndeplinite şi alte criterii. 

Clubul nostru nu are posibilitatea acum să dea jucători la echipa naţională. Avem la U21, avem la naţionala Moldovei, dar eu sper ca în viitorul apropiat să dea şi Oţelul jucători la echipa naţională. 

Niciodată nu am folosit biciul cu jucătorii. Am fost foarte dur, pentru că îmi doresc ca jucătorii să se autodepăşească. Mulţi străini cred că e uşor să performezi în campionatul românesc, dar nu e aşa. Eu sunt consecvent, nu folosesc biciul, dar la antrenamente, la pregătiri, nu se discută, se execută", a declarat Dorinel Munteanu la MicroBeast. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel