Fotbal Răzvan Burleanu speră ca şi alţi fotbalişti români să se transfere pe sume comparabile cu cea a lui Radu Drăguşin
Data publicării:
Transferurile lui Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan sunt lăudate de Răzvan Burleanu, preşedintele FRF. 

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că jucătorii Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan, transferaţi în această lună la Tottenham Hotspur, respectiv Atletico Madrid, au capacitatea şi oportunitatea de a inspira şi alţi fotbalişti români.

"Le-am transmis deja jucătorilor că suntem foarte mândri de transferurile lor. Chiar m-am bucurat foarte mult, pentru că atât Radu Drăguşin, cât şi Horaţiu Moldovan, au capacitatea şi oportunitatea de a inspira şi alţi fotbalişti români. Că este posibil să ajungi fie la Tottenham, fie ajungi în LaLiga şi te lupţi cu Barcelona şi Real Madrid. E o bucurie şi ne dorim toţi ca ei să beneficieze de cât mai multe minute, iar în vară să fie într-o formă optimă pentru îndeplinirea obiectivului asumat la EURO", a spus Burleanu la finalul şedinţei Comitetului Executiv al FRF.

Preşedintele speră ca suma de 30 de milioane de euro plătită de Tottenham pentru transferul lui Radu Drăguşin să devină una obişnuită pentru jucătorii români peste 3-4-5 ani.

"Ar trebui să ne bucurăm şi de suma de transfer plătită pentru Radu Drăguşin, una foarte mare, care însă nu ar trebui peste 3-4-5 ani să fie străină fotbalului românesc", a explicat Răzvan Burleanu.

Fundaşul Radu Drăguşin s-a transferat la Tottenham de la echipa italiană Genoa, în schimbul sumei de aproximativ 30 de milioane de euro. El a semnat un contract valabil până în 2030 cu clubul englez.

La rândul său, portarul echipei Rapid şi al primei reprezentative a României, Horaţiu Moldovan, s-a transferat la Atletico Madrid, formaţia spaniolă plătind 800.000 de euro, suma de reziliere a contractului cu gruparea giuleşteană, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel