Fotbal Răzvan Lucescu, ținta răutăților cauzate de purtarea numelui tatălui său: „Ăsta nu ajungea nicăieri!”
Data publicării:
Chiar dacă a ajuns în punctul în care propriile rezultate demonstrează devotamentul misiunii de a fi antrenor, Răzvan Lucescu nu s-a bucurat dintotdeauna de respectul datorat eforturilor sale personale.

Robert Niță a povestit despre perioada în care Răzvan Lucescu evolua ca fotbalist, dezvăluind că nu de puține ori, actualul antrenor al celor de la PAOK Salonic a avut de suferit în urma numelui pe care îl poartă.

În acest moment, Răzvan Lucescu, fiul antrenorului Mircea Lucescu, este unul dintre cei mai respectați antrenori români, reușind să câștige în două rânduri titlul primului eșalon de fotbal din Grecia, în calitate de tehnician al echipei PAOK Salonic. De asemenea, Răzvan Lucescu a cucerit titlul de campion și cu formația din Arabia Saudită, Al-Hilal SFC, în sezonul 2019/2020.

Robert Niță: „Era destul de apăsat de numele pe care îl purta”

„Răzvan muncea mult? Omul ăsta a ajuns fotbalist, conducător și antrenor prin devotament, preocupare și foarte multă muncă. Răzvan Lucescu era președinte, venea se antrena cu noi și la un moment dat, când erau niște probleme la echipă, a intrat în poartă din postura de președinte al clubului.

Rămânea cu Marius, preparatorul fizic, și făcea gărdulețe după antrenament. Făcea rapiditate cu scărițe și toate astea din postura de președinte. Era destul de apăsat de numele pe care îl purta. Mereu îi zicea lumea că: 'dacă nu era tac-su, ăsta nu ajungea nicăieri, numai datorită lui tac-su joacă!'”, a declarat Robert Niță.

„Pe unii îi apasă și îi distruge presiunea asta”

„Îl vedeam cum suferă și asta l-a făcut să se antreneze din greu. Lucrurile astea te macină, te consumă. Bine, te și ambiționează, dar pe unii îi și apasă și îi distruge presiunea asta. În deplasare striga lumea după el: 'Bă, dacă nu era tac-tu, erai nimic!'.

Noi îl vedeam. Mai aveam zile când făceam două antrenamente pe zi, era conducător pe atunci și venea și se antrena cu noi. În ziua de miercuri, mă suna să mă calmeze că nu prindeam echipa.

Mă lua și alergam cu el o tură de Herăstrău ca să pot să mă liniștesc. El are stofă de conducător, ar fi fost mare dacă alegea cariera asta. Știa să-și apropie jucătorii”, a mai declarat Robert Niță, potrivit Fanatik.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel