Fotbal international Răzvan Marin lovește din nou în Serie A! Românul înscrie golul decisiv pentru Cagliari
Data publicării:
Internaționalul român Răzvan Marin a reușit să înscrie încă o dată pentru echipa italiană Cagliari, în a șaptea etapă din Serie A, scor 1-1 cu Juventus.

Răzvan Marin, decisiv în meciul contra Juventus

Jucătorul român de fotbal Răzvan Marin a fost, duminică, autorul golului prin care echipa sa, Cagliari, jucând în deplasare, a egalat pe Juventus și a terminat partida de la Torino, din etapa a 7-a din Serie A, la egalitate, 1-1.

După ce torinezii au deschis scorul din penalty, în minutul 15, prin Dusan Vlahovic, Marin a egalat, tot din penalty, în minutul 88, stabilind scorul final al meciului. De precizat că Răzvan Marin a fost introdus în repriza a doua, în minutul 65, înlocuindu-l pe Antoine Makoumbou.

Mai mult decât atât, gazdele au terminat partida cu un jucător mai puțin pe teren, după ce Francisco Conceicao a văzut cartonașul roșu în minutul 89. În urma acestui rezultat, Cagliari ocupă locul 16, cu 6 puncte, Juventus fiind momentan pe locul 3, cu 13 puncte.

Așa cum se știe, Inter Milano a obținut o victorie dificilă cu Torino, pe teren propriu, 3-2, sâmbătă seara.

Pe Stadio „Giuseppe Meazza”, tripla lui Marcus Thuram (25, 35, 60) a adus cele trei puncte gazdelor, oaspeții punctând prin Duvan Zapata (36) și Nikola Vlasic (86, penalty). Torino a terminat partida cu un jucător mai puțin pe teren după ce Guillermo Maripan a văzut cartonașul roșu în minutul 20. Cu 14 puncte, Inter este momentan pe locul 2 în clasament, Torino fiind pe locul 7, cu 11 puncte.

Atalanta a zdrobit, în fața propriilor suporteri, cu 5-1, pe Genoa. Hat-trick-ul lui Mateo Retegui (24, 50, 74, penalty), Ederson (60) și Marten de Roon (80) au adus victoria echipei din Bergamo, care acum ocupă locul 8 în clasament cu 10 puncte. Golul de onoare al genovezilor, locul 18 în clasament cu 5 puncte, a fost reușit de Jeff Ekhator (83).

Golul lui Jordan Zemura (75) pentru gazde a fost singurul înscris în partida dintre Udinese și Lecce. Portarii români Răzvan Sava (Udinese), respectiv Alexandru Borbei (Lecce) s-au aflat pe banca de rezerve a echipelor lor. Udinese este pe locul 5, cu 13 puncte, iar Lecce este pe 17, cu 5 puncte.

Vineri, în primele două meciuri ale etapei, Napoli a învins pe Como cu 3-1, iar Verona s-a impus cu 2-1 în fața Veneziei.

Etapa va continua cu meciurile programate duminică seara, derby-ul fiind partida dintre Fiorentina și AC Milan, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Turnee WTA Coco Gauff a câștigat turneul WTA 1000 de la Beijing

Tenismena americană în vârstă de 20 de ani a câștigat...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Oțelul Galați - CFR Cluj se amână din nou. Când se joacă FC Botoșani - FCSB

FOTO: DC News
BREAKING NEWS

Simona Halep, eliminată de la WTA Hong Kong în optimi. Fără speranţe în faţa Annei Blinkova

Facebook SC Oțelul Galați

Ce spune Dorinel Munteanu despre ultimele două transferuri la echipă

Agerpres

Liviu Ungurean, mesaj clar pentru publicul de pe Giuleşti: Nu suntem suporteri pentru cupe şi flori

pixel