Superliga Romaniei Reacția lui Bergodi după ce fanii rapidiști i-au cerut demisia: Se poate striga orice, nu e o problemă
Data publicării:
După un meci tensionat cu Voluntari, galeria alb-vișinie și-a exprimat nemulțumirea huiduind jucătorii, iar antrenorului Cristiano Bergodi i-a fost cerută demisia. 

Acest moment a survenit după ce echipa Rapidului a acumulat patru meciuri consecutive fără victorie în campionat.

În cadrul conferinței de presă post-meci, tehnicianul italian a fost confruntat cu întrebări legate de reacția suporterilor giuleșteni și a oferit un răspuns ferm și plin de determinare:

"Da, suntem într-o perioadă mai puțin favorabilă în privința rezultatelor. Personal, nu îmi reproșez nimic. Sunt în căutarea soluțiilor potrivite, dar nu este întotdeauna un proces facil. Nu dau vina pe absențe, dar aveam o echipă bine structurată.

Nu am auzit personal chemări la demisie. La un meci de fotbal, pot fi exprimate diverse opinii, nu consider asta o problemă. Eu, ca antrenor, nu voi critica niciodată suporterii. Este firesc să fie dezamăgiți și să întâmpine dificultăți cu privire la munca mea, pentru că eu sunt antrenorul echipei. Cu toate acestea, nu mă preocupă dacă s-a strigat sau nu demisia mea.

Nu cred că merit să mi se ceară demisia. Am adus pasiune și dedicare, iubesc Rapidul! Nu consider că acest lucru ar fi justificat, însă înțeleg frustrarea suporterilor.

Atunci când suporterii sunt decepționați, este firească tendința de a se focaliza asupra antrenorului. Eu lucrez asiduu pentru Rapid, încerc să găsesc soluții și, cu siguranță, am întâmpinat dificultăți. Sunt dezamăgit că am pierdut, nu că suporterii îmi strigă demisia", a subliniat Bergodi.

dcsport Team
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel