Fotbal international Real Madrid a câştigat cu Espanyol, Bayern a zdrobit-o pe Werder, PSG nu a făcut decât egal cu Reims
Data publicării:
Real Madrid, Bayern Munchen şi PSG au jucat în campionat în această etapă. Doar două dintre cele trei şi-au respectat statutul de favorită. 

Bayern Munchen s-a impus cu un zdrobitor 5-0 pe terenul lui Werder Bremen, sâmbătă, în etapa a 4-a a Bundesligii.

Bayern a obţinut această victorie la câteva zile după ce a surclasat-o cu 9-2 pe Dinamo Zagreb în Liga Campionilor. Werder, cândva una din forţele Bundesligii, nu a trimis niciun şut în partida de sâmbătă.

Francezul Michael Olise, venit în această vară la Bayern, a reuşit două goluri şi două pase decisive, notează presa internaţională. Celelalte goluri au fost semnate de Jamal Musiala, Harry Kane şi Serge Gnabry.

Kane are cinci goluri în noua ediţie de campionat, în care Bayern a obţinut victorii pe linie în primele patru etape.

Cu 12 puncte, bavarezii sunt lideri, urmaţi de Freiburg şi Eintracht Frankfurt, cu câte 9 puncte, şi Union Berlin, 8 puncte. Werder, cu 5 puncte, se află pe locul 10. Campioana en titre Bayer Leverkusen este pe locul 7, cu 6 puncte după trei jocuri, scrie Agerpres.

Real Madrid a câştigat, graţie rezervei Vinicius 

Real Madrid a învins-o sâmbătă pe Espanyol Barcelona, cu 4-1, pe Santiago Bernabeu, într-un meci din etapa a 6-a a campionatului de fotbal al Spaniei, şi a revenit pe poziţia a doua a clasamentului.

Real s-a impus mai greu decât arată scorul, fiind condusă după autogolul portarului Thibaut Courtois din minutul 54. Echipa antrenată de Carlo Ancelotti a înscris prin Dani Carvajal (58), Rodrygo (75), Vinicius Junior (78) şi Kylian Mbappe (90 - penalty). Lovitura de la unsprezece metri transformată de Mbappe a fost obţinută de foarte tânărul brazilian Endrick, în vârstă de 18 ani, care fusese introdus de câteva minute.

Real are 14 puncte, unul mai puţin decât marea rivală FC Barcelona, care joacă duminică împotriva lui Villarreal. Espanyol, cu 7 puncte, se află pe locul 13.

PSG, doar egal cu Reims 

Paris Saint-Germain nu a obţinut decât un rezultat de egalitate, 1-1, sâmbătă, la Reims, în etapa a 5-a din Ligue 1, după ce campioana en titre reuşise victorii pe linie în meciurile precedente.

Reims a deschis scorul în minutul 9 prin japonezul Keito Nakamura, după o pasă a compatriotului său Junya Ito. Ousmane Dembele a egalat în minutul 68 şi are patru goluri în acest campionat, mai multe decât în ediţia trecută a competiţiei, când a punctat de trei ori, notează AFP.

PSG este lider, cu 13 puncte, la trei puncte de următoarele clasate, Olympique Marseille şi Monaco, ce au meci mai puţin disputat. Reims ocupă locul 5, cu 8 puncte.

Unul dintre remarcaţii etapei a fost Edon Zhegrova, care a marcat de două ori pentru Lille în remiza de pe teren propriu cu Strasbourg, scor 3-3. Zhegrova a jucat în această lună pentru selecţionata Kosovo împotriva României, în meciul câştigat cu 3-0 de tricolori.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres

Viorel Tudose îl face praf pe Nicolae Dică, după ce l-a dat afară. I-a transmis să nu devină din nou analist sportiv

pixel