Fotbal international Real Madrid, fără 2 jucători importanţi în El Clasico. Carlo Ancelotti, forţat să facă schimbări
Data publicării:
Real Madrid a trecut de Borussia Dortmund cu 5-2 în Liga Campionilor, dar a pierdut 2 fotbalişti importanţi pentru duelul de sâmbătă cu Barcelona. 

Portarul belgian Thibaut Courtois (Real Madrid) va rata meciul derby al ligii spaniole împotriva lui FC Barcelona de sâmbătă, din cauza unei accidentări la aductorii piciorului stâng pe care a suferit-o în timpul meciului de marţi cu Borussia Dortmund (5-2) în Liga Campionilor, scrie EFE.

După testele efectuate jucătorului nostru Thibaut Courtois de către serviciile medicale de la Real Madrid, acesta a fost diagnosticat cu o leziune la aductorul piciorului stâng, a postat Real Madrid pe site-ul său.

După cum a aflat EFE de la surse din club, portarul va fi absent pentru două-trei săptămâni, ceea ce înseamnă că va rata pe lângă El Clasico meciul din deplasare cu Valencia şi meciul cu AC Milan din Liga Campionilor.

Portarul belgian, care aparent a încheiat jocul fără probleme, a fost decisiv în revenirea echipei italianului Carlo Ancelotti, cu mai multe intervenţii care au împiedicat scorul să ajungă la 0-3 şi chiar 2-3, înainte ca Lucas Vazquez şi Vinicius Jr să completeze remontada.

Courtois a jucat al 12-lea meci al sezonului. Este a doua accidentare a lui în aceeaşi zonă, după cea suferită în septembrie împotriva lui Atletico de Madrid şi care l-a făcut să rateze meciurile cu Lille (Liga Campionilor) şi Villarreal, în care a fost suplinit de ucraineanul Andrei Lunin.

După trei săptămâni de pauză, Courtois a reapărut în poartă sâmbăta trecută împotriva lui Celta Vigo, unde Real Madrid a reuşit să câştige greu cu 2-1 după o altă prestaţie magnifică a portarului belgian.

Atacantul brazilian Rodrigo, accidentat la ischiogambieri în meciul cu Dortmund, va rata de asemenea El Clasico, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international Real Madrid spulberă Borussia Dortmund în Liga Campionilor

Echipa madrilenă era condusă la pauză cu 0-2, elevii...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa după episodul cu David Maftei

Sursa: Agerpres

Antrenorul cu portarii de la Dinamo a tras concluziile despre Golubovic, după meciul cu FCSB

Agerpres

Sportiva din Republica Moldova care a răbufnit după rezultatele alegerilor la referendum

Facebook FC Rapid 1923

Alex Dobre l-a sunat pe Dan Şucu pentru a se transfera la Rapid, nu a aşteptat să fie căutat. Detalii de la negocierile cu noul atacant din Giuleşti

pixel