Superliga Romaniei Reveniri de marcă la Dinamo. Doi fotbalişti accidentaţi au reînceput antrenamentele
Data publicării:
Dinamo s-a confruntat cu multe accidentări în ultimele săptămâni, Dennis Politic şi Hakim Abdallah fiind cele mai sonore nume de pe această listă. Petru Neagu, dar şi fundaşul Homawoo, s-au confruntat de asemenea cu accidentări care i-au ţinut departe de teren. 

Sunt, însă, şi veşti bune pentru fanii dinamovişti. Zeljko Kopic a anunţat că Dennis Politic şi Petru Neagu au reintrat în programul echipei şi ar putea juca la Galaţi, contra celor de la Oţelul. 

”Dennis Politic și Petru Neagu au început antrenamentele cu echipa de la începutul acestei săptămâni, fac antrenamente normale cu echipa. Despre ceilalți jucători, avem încă două zile până la meci, vom vedea situația lor și vom decide mâine.

Mâine mai avem un antrenament, până la începerea meciului avem mai mult de 48 de ore. Avem mai mult decât suficient timp să găsim cea mai bună soluție posibilă pentru acest meci”, a spus antrenorul lui Dinamo, la conferința de presă. 

Înainte de meciul cu Slobozia, Andrei Nicolescu făcea bilanţul accidentărilor 

"Borduşanu s-a accidentat şi cred că are o problemă destul de complicată, o accidentare pe tendon. Iniţial s-a crezut că e o fisură pe muşchi. La antrenamente s-a accidentat şi Florescu, a făcut o fisură de maleolă, ceea ce îl ţine departe de teren o lună, o lună şi ceva. 

Hakim Abdallah a revenit la pregătire dar nu poate să facă decât bicicletă, deocamdată. Într-o săptămână, probabil, va putea reîncepe alergările. Cel puţin 4 săptămâni de la operaţie are interzis la orice mişcare care îi poate compromite refacerea umărului. Face recuperare pentru reluarea mobilităţii, deci presupun că încă 4-5 săptămâni va lipsi. Dennis Politic e mai bine. Cred că începând de duminică va intra în programul echipei. 

Petru Neagu, la fel, e într-o zonă bună, reia şi el antrenamentele de duminică cu echipa. Borduşanu face recuperare, dar cred că vor fi 3-4 săptămâni. Josh (n.r. Homawoo) cred că va lipsi cel puţin 10 zile. Nu ştiu exact, dar suntem în continuă căutare a unei soluţii pentru el. Florescu e încă 3 săptămâni imobilizat, abia apoi poate relua antrenamentele", declara atunci Nicolescu.  


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel