Fotbal Revine Bănel Nicoliță pe teren? Ce ofertă a primit fotbalistul
Data publicării:
Jucătorul în vârstă de 39 de ani pare că nu își plănuiește prea curând retragerea, fiind ofertat de către un club de fotbal.

Îmbracă Bănel Nicoliță tricoul celor de la CS Păulești?

Bănel Nicoliță ar putea fi noul jucător al unei formații prahovene de Liga 3, după ce fotbalistul în vârstă de 39 de ani a mai evoluat și în Liga 4, la CS Amara, sezonul trecut.

CS Păulești ar dori să îl coopteze pe Bănel, dar președintele clubului de fotbal știe care sunt limitele financiare ale echipei: „Ne-a fost propus și Bănel Nicoliță. Îl așteptăm la Păulești. Ar fi, din multe puncte de vedere, o adevărată lovitură pentru noi. Așteptămsă vedem cum vor decurge discuțiile pentru că la noi nu poate fi vorba de o remunerație consistentă”, a declarat președintele prahovenilor, Vasile Vasile, potrivit GSP.ro.

Deși a retrogradat la finalul sezonului trecut, CS Păulești a fost reprimită de FRF în Liga 3, după numeroasele retrageri de la acest nivel competițional.

 

Oașul Negrești Oaș rămâne în Liga 4

Campioana Ligii 4 Satu Mare și câștigătoarea barajului de promovare va continua să evolueze în a patra divizie de fotbal și în stagiunea 2024/2025, întrucât nu dispune de resurse financiare suficiente.

Clubul a transmis decizia după ce a reușit să învingă, în dubla de promovare în Liga 3, formația CS Silvicultorul Maieru (campioana
Ligii 4 Bistrița-Năsăud), 4-1 în tur, 6-0 în retur.

Autoritățile locale și-au manifestat intenția de a sprijini Oașul Negrești Oaș, implicit să ajute clubul din punct de vedere financiar.

„C.S. Oaşul 1969 Negreşti-Oaş, dorește să își exprime public poziția despre situația actuală a echipei:

Rezultatele la finalul sezonului au fost cele dorite de noi: am caştigat campionatul, am caştigat barajul de promovare în Liga a 3-a, am fost finalişti în Cupa României la faza județeană, am închegat noi grupe de copii si juniori, şi am efectuat toate demersurile necesare pentru o eventuală participare în liga superioară. În acest sens, conducerea clubului nostru, a continuat procesul de omologare a terenului, răspunsul fiind unul favorabil, cu mici excepții care pot fi facute în câteva săptămâni la baza sportivă.

Însă punctul cel mai sensibil și vital, se pare că nu l-am putut obține, și anume resurse financiare pentru continuarea în campionatul ligii a 3-a, și suntem pregătiți să ne asumăm responsabilitatea și să punem bazele unui nou proiect bazat pe aceleași principii sănătoase care ne-au adus atât de multe bucurii în ultimele trei sezoane (de două ori locul 2 și anul acesta locul 1), și cel mai important: creșterea centrului de copiii și juniori din cadrul clubului.

În plus, avem sprijinul autorității locale, care va face pași pentru modernizarea bazei sportive și va găsi resurse și pentru un nou teren sintetic de dimensiuni mari pentru pregătire.

Le mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă performanța din sezonul trecut: jucători, antrenori, staff, sponsori, susținătorilor din tribună și mediul online.

Cu stimă,

Președinte C.S. Oaşul 1969 Negrești-Oaș
Andreka Adrian-Dan”, a fost postarea clubului Oașul Negrești Oaș, semnată de președintele Andreka Adrian-Dan.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel