Fotbal Revine FCSB în Ghencea? Când va putea juca echipa lui Gigi Becali din nou, pe stadionul „Steaua”
Data publicării:
Liderul Peluzei Nord, Gigi Mustată, a făcut o serie de declarații privind posbilitatea FCSB-ului de a juca meciurile din preliminariile Champions League pe stadionul din Ghencea. 

FCSB joacă în Ghencea, în Champions League

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a afirmat că nu ar fi de bun augur ca partida dintre FCSB și Rapid București, din ultima etapă a play-off-ului, să se joace la Mioveni, în condițiile în care stadionul din Giulești ar putea fi suspendat, după ce suporterii rapidiști au folosit, din nou, torțe și fumigene pe care le-au aruncat pe teren, în timpul la meciului cu Universitatea Craiova, încheiat cu 1-2.

Liderul peluzei a adus în discuție stadionul din Ghencea, spunând că există șanse mari ca FCSB să joace meciurile din preliminariile Champions League acolo.

„Ultima etapă nu știm exact unde jucăm. Înțeleg că nu vor să ne primească în Giulești, ci să mute meciul la Mioveni. Oriunde ne duc, noi oricum mergem cu trofeul de campioni după noi. Să vadă și ei un trofeu real, nu de carton. Nu vreau să cred că mergem la Mioveni, cum nu vreau să cred că este adevărat să nu ne ofere nici 5 la sută din bilete. Am auzit că vor să-și asume asta.

Dacă nu știm unde jucăm ultima etapă, în schimb am aflat că meciurile din preliminariile Champions League le jucăm în Ghencea, pe stadionul Steaua. Înțeleg că este deja semnat contractul de închiriere. De ce? Pentru că așa vreau eu”, a spus Mustață, pe canalul de YouTube al lui Gabi Safta, Templul Sportului.

„Vom juca în Ghencea în preliminariile UEFA Champions League. E semnat contractul! Până în septembrie, acolo jucăm! Chiar dacă se supără Meme, că nu trebuia să spun, suntem campioni, avem voie!”, a mai spus Mustață.

Elevii lui Elias Charalambous aveau nevoie de un singur punct în partida cu Farul Constanța, partidă desfășurată pe 27 aprilie, sâmbătă seară, pentru a se încorona campioni din punct de vedere matematic. Cu toate acestea, roș-albaștrii au ascultat dorința antrenorului cipriot și au reușit să câștige partida de pe Arena Națională, în fața a 30.000 de suporteri, meci încheiat cu scorul 2-1. 


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel