Fotbal international Revine Pep Guardiola la FC Barcelona? Ce răspuns a dat antrenorul
Data publicării:
Antrenorul celor de la Manchester City a răspuns curiozităților despre o posibilă revenire la clubul de fotbal catalan, pe care l-a condus în trecut.

Guradiola se simte bine la Manchester

Antrenorul Pep Guardiola (Manchester City) a opinat că poarta revenirii sale la clubul de fotbal FC Barcelona „este închisă”, dar a admis că banca tehnică a catalanilor este una dintre cele mai complicate.

„Aici totul este mai liniștit și acolo totul este mai dificil”, a comparat experienţa sa din Germania și Anglia cu etapa de pe Camp Nou (2008-2012), când a condus-o pe Barca la câștigarea a trei titluri, două cupe ale Spaniei și două Ligi ale Campionilor, printre alte trofee.

Tehnicianul catalan i-a urat succes lui Xavi în viitoarea carieră de antrenor și a avut cuvinte de apreciere pentru germanul Hansi Flick, care va prelua conducerea tehnică a catalanilor.

„Ceea ce a făcut cu Bayern a fost extraordinar, mai ales anul în care a câștigat totul și are experienţă internaţională cu naţionala germană. De fiecare dată când mergi într-un club nou, ai nevoie de ajutor.

Nu contează unde și mai ales la Barcelona. A cerut răbdare și să i se acorde timp pentru că ligile nu se câștigă în septembrie sau octombrie”, a spus Guardiola.

Guardiola a mai spus, totodată, că la EURO 2024 echipele de fotbal pe care le vede favorite sunt Spania, „cu o generaţie foarte bună”, Germania și Anglia, potrivit Agerpres.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international Denis Drăguş are un nou antrenor la Trabzonsport

Echipa turcă Trabzonsport are un nou antrenor. Este...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Florin Maxim, opțiunea covăsnenilor pentru Sepsi. Antrenorul hunedorenilor a dat răspunsul

Agerpres

"Unu la unu cu Dorinel Munteanu". Un fost patron din Liga 1 laudă Oţelul Galaţi

Captură foto

Acum 6 ani se declara "dinamovist de mic" şi visa să înscrie în poarta FCSB-ului, azi joacă pentru roş-albaştri. "Ne-am înţeles foarte rapid"

Agerpres

Abdallah se operează, Dinamo mai face 2 transferuri după mijlocaşul Patrik Olsen

pixel