Superliga Romaniei Rică Răducanu era convins că Lennon nu va reuși la Rapid: „Ăsta, săracu’, poate avea intenții bune...”
Data publicării:
Neil Lennon a fost înlocuit de Marius Șumudică pe banca echipei Rapid București, iar Rică Răducanu știe ce va face antrenorul român la formația giuleșteană.

Rică Răducanu: „La noi, la Rapid, nu există să vină un străin! Nu știe viața Rapidului”

Oficialii clubului de fotbal FC Rapid au anunțat despărțirea de antrenorul nord-irlandez Neil Lennon, după doar șase etape în care tehnicianul le-a petrecut pe banca giuleștenilor. Lennon nu a reușit să obțină nicio victorie în Superliga, Rapid clasându-se pe a 12-a poziție în clasament (5 puncte), cu cinci remize și o înfrângere.

Rică Răducanu era convins că un antrenor ca Neil Lennon nu va putea să atingă obiectivele clubului. Cu toate acestea, Marius Șumudică reprezintă o opțiune foarte bună, de vreme ce acesta se declară rapidist și mai mult decât atât, spune că iubește Rapidul.

„E român, e rapidist. Îl cunosc de mic. Sigur vrea binele echipei. Îl iubește și lumea. Îți dai seama că interesul e la toată lumea. E rapidist și vrea să aibă rezultate. Cine nu vrea să fim și noi mai sus?

El, când se supără, începe și zice. M-am supărat și eu când am pierdut cu Petrolul. Am zis și eu. Noi, rapidiștii, dăm din gură. Treaba e dacă ai rezultate. S-ar putea să câștige primul meci și toată lumea să zică ‘gata, e al nostru, a venit’.

La noi, la Rapid, nu există să vină un străin! Nu știe viața Rapidului. Și chiar trebuie să fie de-al casei ca să știe ceva. Ăsta, săracu’, poate avea intenții bune, poate e antrenor, dar eu le-am zis de la început că iar pierd niște bani”, a declarat fostul portar, conform as.ro.

CITEȘTE ȘI „Bine ai revenit acasă, Șumi!” Clubul de fotbal Rapid își prezintă noul antrenor

CITEȘTE ȘI Marius Șumudică „este o minune așteptată” la Rapid. „Este un pic cam târziu”

CITEȘTE ȘI Daniel Pancu, total dezamăgit de începutul de sezon al Rapidului: „Arată o echipă nelucrată”

Rezultatele Rapidului, în primele șase etape

UTA Arad - Rapid, scor 1-1

Rapid - CFR Cluj, scor 2-2

Petrolul Ploiești - Rapid, scor 1-0

Rapid - Sepsi OSK, scor 2-2

Gloria Buzău - Rapid, scor 1-1

Rapid - Dinamo, scor 1-1

Următorul meci al giuleștenilor din a șaptea etapă a Superligii are loc vineri, 23 august, începând cu ora 22:00. Rapid va juca în deplasare, în Copou, în fața celor de la Poli Iași.

Lennon părăsește Rapidul după doar șase etape

„Astăzi, Neil Lennon și FC Rapid au decis să urmeze drumuri diferite. Îi mulțumim lui Neil și staff-ului său pentru implicare și profesionalism, și le urăm mult succes în continuare!”, a fost mesajul transmis de către clubul de fotbal giuleștean, pe pagina oficială de Facebook.

Antrenorul nord-irlandez și-ar fi negociat plecarea din Giulești în cursul zilei de astăzi, Lennon urmând să primească de la Dan Șucu o despăgubire între 250.000 și 350.000 de euro, în momentul semnării rezilierii, potrivit digisport.ro.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel