Echipa nationala Gică Hagi se așteaptă la un duel dificil în fața elevilor lui Dorinel Munteanu: „Un meci între doi antrenori cărora le place să atace”
Arbitri asistenţi au fost nominalizaţi Victor Skytte şi Steffen Bramsen, iar al patrulea oficial va fi şi el danez, Lasse Laebel Graagaard.
Krogh a condus pe 13 august meciul în care FCSB era învinsă pe Stadionul Steaua de Sparta Praga, cu 3-2, în manşa secundă din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.
Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a fost nemulţumit atunci de prestaţia danezului.
"Nu ştiu dacă a fost aşa pentru că antrenorul Spartei este danez, însă cred că arbitrul putea judeca diferit anumite faze ale jocului. La faultul asupra lui Olaru trebuia dictat lovitură liberă sau penalty, pentru că nu ştiu dacă a fost în careu sau în afară. În schimb, am primit cartonaş galben. Nu ştiu de ce a decis aşa şi nu ştiu de ce arbitrajul video nu l-a ajutat. Şi au mai fost situaţii... iar la final prelungirile au fost doar 5 minute, deşi consider că trebuiau acordate minimum 8-9 minute. Nu îmi place să caut scuze şi să spun că am pierdut din cauza arbitrului, dar cred că el putea avea o evoluţie mai bună. Pentru că asemenea meciuri sunt decise de detalii", a spus atunci antrenorul cipriot.
Krogh a arbitrat şi naţionala de tineret a României, a fost învinsă de formaţia Ucrainei cu scorul de 1-0 (0-0), în data de 24 iunie 2023, pe Stadionul Steaua din Capitală, în Grupa B a Campionatului European de fotbal Under-21 din România şi Georgia, scrie Agerpres.
Pe 11 august 2022, Krogh a arbitrat meciul în urma căruia CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Europa Conference League, după ce a învins echipa belarusă Şahtior Soligorsk cu scorul de 1-0 (1-0), pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, în manşa secundă a turului al treilea preliminar al competiţiei.
România va înfrunta selecţionata Kosovo pe 15 noiembrie şi naţionala Ciprului pe 18 noiembrie, ambele de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Capitală, în ultimele două partide din Grupa C2 a Ligii Naţiunilor.
România este lider, cu 12 puncte, urmată de Kosovo, 9 puncte, Cipru, 3 puncte, Lituania, 0 puncte.
Liga Naţiunilor 2024/25 va avea efect direct şi asupra preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2026. Cele mai bune patru câştigătoare de grupe din Liga Naţiunilor, exceptând echipele care au încheiat pe primele două locuri în grupele din preliminarii, vor participa la meciurile de baraj pentru CM 2026, alături de toate cele 12 echipe de pe locul secund din preliminariile clasice. Astfel, vor rezulta patru play-off-uri, fiecare cu câte patru echipe, ce se vor disputa în sistem semifinale-finală, urmând a se stabili ultimele patru naţionale europene participante la Cupa Mondială din Statele Unite ale Americii, Mexic şi Canada.
Rapid o întâlneşte în deplasare pe CFR Cluj, iar Marius...