Echipa nationala România se pregătește să primească selecționata Kosovo pe teren propriu. Când se pun biletele în vânzare
Data actualizării:
Data publicării:
După ce echipa națională a României a fost primită cu ostilitate în Kosovo în luna septembrie, cel de-al doilea meci împotriva kosovarilor se va desfășura pe Arena Națională, „Zidul Galben” fiind invitat să se alăture formației „tricolore”.

Federația Română de Fotbal a anunțat că „Generația de Suflet” se întoarce acasă după două victorii obținute în deplasare, în meciurile din octombrie din cadrul competiției Ligii Națiunilor, scor 3-0 contra Ciprului, respectiv 2-1 împotriva Lituaniei.

„Tricolorii” vor evolua pe 15 noiembrie într-un meci contra Kosovo, iar pe 18 noiembrie vor întâlni Cipru. Ambele partide se vor disputa pe Arena Națională, de la ora 21:45.

Românii așteaptă cu nerăbdare meciul contra selecționatei Kosovoului, mai ales după experiența trăită de reprezentanții țării noastre pe terenul din Priștina, unde atmosfera a fost mai mult decât ostilă, fanii kosovari huiduind imnul național al României.

Totodată, au existat nu mai puțin de trei spectatori care au intrat pe teren în partida din septembrie, iar Federația de fotbal din statul nerecunoscut de țara noastră a primit nu mai puțin de cinci sancțiuni financiare în urma incidentelor, care au însumat 61.000 de euro.

După patru partide disputate în Liga Națiunilor, România a acumulat 12 puncte, fiind lider în grupa din care fac parte selecționatele Kosovo, Cipru, respectiv Lituania.

Biletele, puse în vânzare vineri, 18 octombrie

Biletele vor fi puse în vânzare online vineri, 18 octombrie, la prânz, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro și în aplicația mobilă Tricolorii. Prețul biletelor va fi de 35 lei (peluze), respectiv 60 lei (tribune). În zona VIP, prețul începe de la 300 lei.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor atât la tribuna 1, cât și la tribuna 2, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii.

Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în platforma de ticketing pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru a putea achiziționa bilete în Family Zone, în efectuarea comenzii trebuie introduse datele cel puțin ale unui copil. Fiecare comandă poate conține maximum cinci bilete. Acestea vor fi livrate în format digital la adresa de e-mail cu care fiecare suporter se înregistrează.

Rezultatele României în Liga Națiunilor

1. Kosovo - România, scor 0-3

2. România - Lituania, scor 3-1

3. Cipru - România, scor 0-3

4. Lituania - România, scor 1-2

25 fotbaliști, 16 care evoluează în străinătate și nouă de la formații din Superliga României, au primit convocarea pentru acțiunea din octombrie.

Lista jucătorilor convocați de Mircea Lucescu la naționala României, în octombrie

PORTARI

Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 26/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 2/0)

FUNDAȘI

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 23/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 33/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 23/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru PAȘCANU (FC Rapid 1923, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 41/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6)

MIJLOCAȘI

Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 30/8), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 76/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 61/7), Marius MARIN (Pisa | Italia, 24/0), Darius OLARU (FCSB, 22/0), Victor Dican (Farul, 0/0), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 41/5), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 18/1), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 26/5), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova, 20/4)

ATACANȚI

George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 45/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 40/5), Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 17/4)


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Adevărul despre Daniel Badislav, cel mai "greu" portar din lume, după ce s-a spus că a provocat demisia a 4 antrenori şi un atac de cord fatal altuia

Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Sursa: Agerpres

Florin Iacob, portarul care în vară a semnat cu Corvinul Hunedoara, a explicat de ce a dispărut din fotbal

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

pixel