Competitii România va juca pentru locurile 13-16 la Campionatul European de Polo feminin
Data publicării:
România a învins Turcia la Campionatul European de Polo feminin şi va juca pentru locurile 13-16. 

Naţionala feminină de polo pe apă a României va juca pentru locurile 13-16 la Campionatul European de la Eindhoven (Olanda), după ce a învins Turcia cu scorul de 9-7 (4-2, 2-3, 3-2, 0-0), duminică, în ultimul său meci din Grupa C.

Alina-Ioana Olteanu a fost cea mai bună marcatoare a echipei României, cu 4 goluri, Anastasia Melnychuk şi Krisztina Szeghalmi au înscris câte 2 goluri, iar Ana-Maria-Bianca Dumitru a reuşit un gol.

Pentru învinse au punctat Kubra Kus (5 goluri), Dilara Burali (1) şi Derin Pehlivanoglu (1).

România s-a clasat pe locul al treilea, cu 3 puncte, după ce a pierdut dramatic în faţa Cehiei, cu 12-13, şi a fost învinsă clar de Serbia, cu 15-4. Turcia a ocupat locul patru, fără vreun punct.

În primul meci pentru locurile 13-16, România va înfrunta ultima clasată în Grupa D, învinsa dintre Bulgaria şi Slovacia.

La Campionatul European din 2022, echipa feminină a României s-a clasat pe 11, după ce a învins Slovacia într-un meci de clasament. La competiţie au participat doar 12 echipe, în timp ce anul acesta participă 16 echipe, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Competitii

logo icon Articole similare

Handbal CSM București învinge CS Rapid în Liga Națională

Duelul dintre campioana CSM București și vicecampioana...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Adevărul despre Daniel Badislav, cel mai "greu" portar din lume, după ce s-a spus că a provocat demisia a 4 antrenori şi un atac de cord fatal altuia

Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

pixel