Echipa nationala S-au pus în vânzare biletele pentru meciurile contra Kosovo și Cipru. Câte au fost achiziționate deja
Data publicării:
România întâlnește Kosovo pe 15 noiembrie, în timp ce partida cu Cipru va avea loc pe 18 noiembrie, ambele meciuri începând la ora 21:45.

Federația Română de Fotbal a anunțat că „Generația de Suflet” se întoarce acasă după două victorii obținute în deplasare, în meciurile din octombrie din cadrul competiției Ligii Națiunilor, scor 3-0 contra Ciprului, respectiv 2-1 împotriva Lituaniei.

„Tricolorii” vor evolua pe 15 noiembrie într-un meci contra Kosovo, iar pe 18 noiembrie vor întâlni Cipru. Ambele partide se vor disputa pe Arena Națională, de la ora 21:45.

Românii așteaptă cu nerăbdare meciul contra selecționatei Kosovoului, mai ales după experiența trăită de reprezentanții țării noastre pe terenul din Priștina, unde atmosfera a fost mai mult decât ostilă, fanii kosovari huiduind la unison în momentele în care imnul național al României a fost intonat.

Totodată, au existat nu mai puțin de trei spectatori care au intrat pe teren în partida din septembrie, iar Federația de fotbal din statul nerecunoscut de țara noastră a primit nu mai puțin de cinci sancțiuni financiare în urma incidentelor, care au însumat 61.000 de euro.

După patru partide disputate în Liga Națiunilor, România a acumulat 12 puncte, fiind lider în grupa din care fac parte selecționatele Kosovo, Cipru, respectiv Lituania.

Biletele au fost puse în vânzare. 15.000, comandate în doar două ore

15.000 de bilete au fost achiziționate în doar primele două ore, pentru meciul contra Kosovo.

Biletele sunt disponibile online pe site-urile AICI și AICI, dar și în aplicația mobilă Tricolorii, disponibilă în App Store (iOS) și Google Play (Android).

Prețul biletelor este de 35 lei (peluze), respectiv 60 lei (tribune). În zona VIP, prețul începe de la 300 lei.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor atât la tribuna 1, cât și la tribuna 2, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii.

Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în platforma de ticketing pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru a putea achiziționa bilete în Family Zone, în efectuarea comenzii trebuie introduse datele cel puțin ale unui copil. Fiecare comandă poate conține maximum cinci bilete. Acestea vor fi livrate în format digital la adresa de e-mail cu care fiecare suporter se înregistrează.


Rezultatele României în Liga Națiunilor

1. Kosovo - România, scor 0-3

2. România - Lituania, scor 3-1

3. Cipru - România, scor 0-3

4. Lituania - România, scor 1-2


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Adevărul despre Daniel Badislav, cel mai "greu" portar din lume, după ce s-a spus că a provocat demisia a 4 antrenori şi un atac de cord fatal altuia

Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

pixel