Fotbal international Scenă șocantă în semifinalele Supercupei Arabiei. Cristiano Ronaldo, eliminat de pe teren
Data publicării:
Superstarul portughez a părăsit terenul de fotbal, luni seara, în timpul semifinalei Supercupei Arabiei Saudite, după ce a văzut cartonașul roșu.

Ronaldo, violent pe teren

Starul portughez Cristiano Ronaldo a fost eliminat în finalul meciului pierdut de echipa sa, Al-Nassr, în fața rivalei Al-Hilal (scor 1-2), luni seara, pe stadionul Mohammed bin Zayed din Abu Dhabi, în semifinalele Supercupei Arabiei Saudite la fotbal.

Ronaldo a văzut cartonașul roșu direct, cu patru minute înaintea finalului jocului, după ce a lovit un adversar în momentul în care Al-Nassr era condusă cu 2-0, înainte de a marca golul de onoare.

Al-Hilal, formație antrenată de portughezul Jorge Jesus, a deschis scorul în minutul 62, prin Salem Al-Dawsari, iar apoi și-a dublat avantajul prin brazilianul Malcom (72), înainte ca Al-Nassr să reducă din handicap în timpul adițional prin senegalezul Sadio Mane, fostul jucător al lui FC Liverpool.

Francezul Karim Benzema, fostul coechipier al lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid, a avut, în schimb, o seară mult mai bună, reușind să înscrie primul său gol din 2024, în cealaltă semifinală a Supercupei Arabie Saudite, câștigată de echipa sa, Al-Ittihad, cu 2-1, în fața formației Al-Wehda.

Benzema, care nu mai marcase de peste o sută de zile, a deschis scorul după doar 55 de secunde de joc, pe stadionul Al-Nahyan din Abu Dhabi, acesta fiind cel mai rapid gol marcat în istoria Supercupei Arabiei Saudite. Al-Ittihad și-a dublat avantajul înainte de pauză, prin marocanul Abderrazak Hamdallah, care a fructificat o pasă a brazilianului Romarinho.

Al Wehda a înscris la rândul ei în timpul adițional (90+7), prin Hussain Ahmed Al-Issa, după ce marocanul Faycal Fajr ratase un penalty în minutul 90+1.

Al-Ittihad, deținătoarea trofeului, va disputa joi finala Supercupei Arabiei Saudite împotriva formației Al-Hilal, triplă câștigătoare a competiției (2015, 2018, 2021) și actualul lider al ligii saudite, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international AS Roma l-a dat afară pe Daniele de Rossi

AS Roma a rămas fără antrenor, după ce conducerea a...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel