Handbal Scene incredibile în Liga Naţională de handbal masculin. Un fan al CSU Suceava a accidentat un jucător de la Steaua. "Faţa plină de sânge, doi dinţi pierduţi"
Data publicării:
Moment incredibil în Liga Naţională de handbal masculin, la meciul dintre CSU Suceava şi Steaua Bucureşti. Un fan a oprit un atac al "militarilor", accidentându-l pe jucătorilor celor de la Steaua. 

"Evenimente reprobabile la Suceava, la partida de campionat dintre CSU Suceava și Steaua, încheiată cu victoria gazdelor, 37-36. În minutul 59.45, steliștii au recuperat balonul și au plecat pe un atac faza a doua.

Pe partea stângă, în direcția de atac a Stelei, unul dintre spectatori a împins cu piciorul, în teren, un banner de pe marginea suprafeței de joc. Extrema Milan Popovic, care urmărea faza de joc, din dorința de a primi o pasă, pe contraatac, s-a împiedicat și a căzut la pământ! Integritatea jucătorului a fost pusă în pericol. S-a dictat aruncare de la 7 metri pentru Steaua, ratată din păcate de noi.

Evenimentele pun însă în umbră spectacolul sportiv. Sezonul trecut, Krsto Milosevic a părăsit terenul de la Suceava cu fața plină de sânge și și-a pierdut doi dinți în urma unei lovituri încasate! Acum, alte fapte care nu fac cinste echipei moldovene. Cerem Federației Române de Handbal să analizeze evenimentele și să ia măsurile care se impun!", au scris cei de la Steaua Bucureşti pe Facebook. 

"Steaua a condus până în ultimele minute la Suceava, în partida cu CSU Suceava, dar pe final gazdele au revenit și au câștigat dramatic cu 37-36. Krsto Milosevic a ratat o aruncare de la 7 metri când mai erau 10 secunde de joc! A fost un meci extrem de disputat.

Mai întâi moldovenii au avut 15-10 în prima parte, dar echipa noastră s-a apropiat până la pauză la un singur gol: 18-19. În repriza secundă, roș-albaștrii au trecut în față, au condus 21-19, 28-26, 36-35 în minutul 58!", au mai scris steliştii. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Handbal

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Mircea Rednic, mulțumit de remiza UTA Arad - FC Hermannstadt

Echipa condusă de Mircea Rednic a terminat la egalitate...

Superliga Romaniei UTA Arad remizează pe teren propriu cu FC Hermannstadt

Partida dintre arădenii conduși de Mircea Rednic și...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara

Stadionul „Michael Klein” își schimbă denumirea! Ce nume va purta terenul echipei Corvinul Hunedoara

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a spus de ce Oţelul nu a mai făcut niciun transfer. Mesaj pentru jucători înainte de meciul cu Gloria Buzău

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

pixel