Superliga Romaniei Schimbări de lot la Oţelul Galaţi. Dorinel Munteanu dă afară jucători după remiza cu Dinamo
Data publicării:
Oţelul Galaţi a remizat în etapa a X-a cu Dinamo, pe teren propriu, scor 1-1. Golurile au fost marcate de Maciel pentru gălăţeni, respectiv Selmani din penalty pentru Dinamo, după o greşeală uriaşă a lui Iustin Popescu. Dorinel Munteanu a anunţat, după meci, că mai multor jucători li se vor rezilia contractele. 

”Vom mai aduce jucători, eu v-am spus că nu mă opresc aici. Doi, patru, chiar cinci jucători voi mai aduce, pentru că au avut şanse 10 etape jucătorii pe care i-am adus în vară şi eu sunt responsabil.

De aceea am şi eu o parte din vină, pentru că eu i-am adus şi nu s-au integrat. Ne vom despărţi de ei. Veţi vedea în două, trei zile. Negociem contractele”, a declarat Dorinel Munteanu, la flash-interviu.

În această vară, Oțelul Galați i-a transferat pe Vasilije Djuric, Maksym Kovalyov, Victor Bogaciuc, Josip Tomasevic, Maxim Cojocaru, Luca Andronache, Cristian Chira, Iustin Popescu, Neluț Roșu, Stipe Juric, Nikola Stevanovic, Valerio Gallo, David Maftei și Albert Hofman.

Dorinel Munteanu l-a tras de guler pe David Maftei, după care şi-a explicat gestul 

”Am vrut să mă întrebaţi despre incidentul ăla care a umplut toate ziarele cu... Cum îl cheamă, mă? Cu Maftei. N-am niciun fel de regret la acest incident petrecut şi să fie învăţătură de minte pentru orice jucător tânăr.

Dacă-l corectez de trei, patru, cinci ori în cinci minute, 10 minute şi mă subestimează (n.r. vrea să spună subminează), înseamnă că avem o problemă. Înseamnă... Poate trebuia să reacţionez şi mai dur. Nu se poate ca un jucător atenţionat să nu-şi bage antrenorul în seamă, că nu sunt antrenor de paie, să stau pe bancă, să primesc telefoane şi să fac ordine. Cel puţin să se uite la mine când mă agit şi vreau să-i corectez.

Încă nu s-a născut un jucător care să se uite aşa la mine, să strig la el şi să nu se uite la mine, pentru că-l corectez, îi doresc binele şi să-i corectez jocul lui prost pe care l-a început pe faza defensivă. Trebuie să înveţe, să se adapteze la rigorile fotbalului modern.

Dacă el la 20 de ani nu se uită la un antrenor... Acum fără falsă modestie, dar nu s-a născut un jucător care nu să-mi răspundă, că poate ar avea argumente, dar să nu se uite la mine? Nu se poate aşa ceva! Hai să facem doar aşa şi vorbim despre reacţia mea sau de bunul simţ al jucătorilor?

Eu fac legea aici şi să fie clar. Să înţeleagă toţi jucătorii, poate vin sau nu mai vin la Oţelul, dar asta e regula de bază şi asta a adus succes la echipă până acum şi în continuare va fi la fel”, a declarat Dorinel Munteanu.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel