Superliga Romaniei Schimbări totale în clubul Rapid București. Giuleștenii au anunțat noul Director Executiv al echipei
Data publicării:
Anunțul acționarului majoritar Dan Șucu privind restructurarea deplină a clubului pare că ia contur tot mai mult, Rapid anunțând persoana care preia funcția de Director Executiv al echipei, după începutul colaborării cu antrenorul Neil Lennon.

Schimbări pe bandă rulantă la Rapid

Rapid București trece printr-un proces de modificări importante în ceea ce privește toate departamentele clubului. După începutul colaborării cu nord-irlandezul Neil Lennon, clubul din Giulești a anunțat preluarea funcției de Director Executiv de către Marian Mihail.

Anunțul a fost făcut de către clubul de fotbal, pe site-ul oficial.

„Suntem încântați să vă anunțăm că Marian Mihail este noul Director Executiv al clubului nostru.

Marian Mihail aduce o vastă experiență în management și leadership. Înainte de a ocupa actuala funcție, Marian a condus departamentul juridic al clubului, venind la Rapid în 2021.

A lucrat timp de șapte luni ca membru executiv la Charlton Athletic, în Championship, având o diplomă postuniversitară în Management Sportiv, obținută la Institutul Johan Cruyff, în 2014.

Cu o viziune strategică, Marian Mihail are ca obiectiv creșterea clubului pe partea administrativă.

Marian Mihail are parte de tot sprijinul nostru, suntem încrezători că această numire va avea un impact pozitiv și că împreună vom face lucruri extraordinare!”, a fost comunicatul clubului Rapid București.

CITEȘTE ȘI Rapid București și-a prezentat noul antrenor. Mesajul lui Neil Lennon pentru suporterii giuleșteni

Mesajul transmis de Marian Mihail

„Le mulțumesc acționarilor pentru șansa oferită de a face acest pas în față în cadrul clubului! Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt simple: echipa din spatele echipei trebuie să lucreze și ea la cel mai înalt nivel.

Cresc investițiile în latura sportivă, cresc și așteptările în latura administrativă. Trebuie să ținem pasul!”, a declarat Directorul Executiv al Rapidului.”, a transmis Marian Mihail, noul Director Executiv al clubului de fotbal.

Daniel Niculae părăsește clubul giuleștean

Acționarul minoritar al clubului din Giulești, Victor Angelescu, a declarat, în cursul zilei de marți, că Daniel Niculae își va înceta colaborarea cu Rapid București.

„Daniel Niculae este preşedintele clubului până la finalul acestui sezon, dar începând cu sezonul viitor nu va mai fi preşedintele clubului Rapid. Contractul lui nu va mai fi prelungit. 

În acest moment este prea devreme să vorbim despre un nou preşedinte. Am avut discuţii şi cu Dan Şucu. Nu vom pune un preşedinte imediat, vom vedea ce se va întâmpla şi poate vom aduce pe cineva pe partea tehnică, nu ştiu. În momentul de faţă nu avem o decizie, nu avem o persoană cu care să îl înlocuim în acest moment. Vom vedea în vară ce vom face”, declara la începutul săptămânii, Angelescu.

CITEȘTE AICI Albion Rrahmani și Ermal Krasniqi ar putea pleca de la Rapid în vară 


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel