Superliga Romaniei Se construieşte un nou stadion la Botoşani. Valeriu Iftime a făcut anunţul
Data publicării:
La două zile după ce FC Botoşani a învins-o pe Rapid cu 2-0 în Superligă, Valeriu Iftime, finanţatorul moldovenilor, actualmentele preşedintele CJ Botoşani, a anunţat şi construirea unui nou stadion. 

Valeriu Iftime vrea, însă, ca noul stadion să fie făcut pe scheletul celui deja existent, fără ca echipa să fie mutată în alt oraş. Acesta a anunţat un plan pe etape pentru noul stadion, dar a venit şi cu o veste proastă pentru suporteri. Biletele de acces la meci se vor scumpi!

"I-am spus primarului că trebuie să facem echipă, să nu ne mai ţinem de prostii. Trebuie să verificăm documentaţia, pentru că aşa cum arată ea acum, trebuie să facem alt stadion. Ideea mea este să facem un stadion pe etape. Adică închidem un sector, punem o copertină, se lucrează acolo frumos, după care ne mutăm în alt sector. Aşa trebuie să se facă stadionul, şi eu cred că se poate. Documentaţia e în faza de proiectare, şi se poate schimba acum. Avem de muncit mult. Consultantul care a făcut studiul de fezabilitate trebuie să înţeleagă. Pentru că aşa cum e acum, trebuie dărâmat totul aici (n.r. pe stadionul Municipal din Botoşani) şi să ne apucăm să facem altul. E o prostie. Noi nu putem juca la Iaşi sau la Piatra Neamţ, să fim serioşi. 

Şi asta durează 2-3 ani. Nu ar rezista fotbalul. I-am spus primarului să facem echipă. Dacă mă asculta acum un an de zile, era altă treabă. Eu zic ca lumea să aibă încredere, că am alte butoane acum, am alte poziţii. Chiar ştiu unde se duc toţi banii. Vom munci ca până la final de an să avem o idee clară despre stadion. Vom juca aici, îl putem face şi în 5-6 ani stadionul. Vom fi doar 3-4000 de oameni pe stadion, scumpim biletele, vom fi mai puţini dar mai fideli. Eu cred că stadionul din Botoşani e făcut pentru fotbal, nu pentru şantiere. Eu aşa cred şi aşa încerc să organizez", a declarat Valeriu Iftime într-un interviu pentru presa locală. 

FC Botoşani a învins FC Rapid, cu 2-0

Rapid Bucureşti a fost învinsă de ultima clasată, FC Botoşani, cu scorul de 2-0 (0-0), duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii de fotbal.

FC Botoşani a deschis scorul prin Adrian Chică Roşă (52), aflat la prima sa reuşită în Superligă.

Rapid a ratat o mare ocazie de gol prin Cristian Săpunaru (89), iar la faza următoare gazdele au închis conturile, prin golul lui Aldair Ferreira (90).

Slovacul Jakub Hromada (45+1) a trimis un şut din marginea careului, deviat în transversală de portarul grec Anestis în transversală de portarul grec Giannis Anestis, aflat la meciul de debut în Superligă.

FC Botoşani venea după cinci etape fără victorie, trei eşecuri şi două egaluri.

Rapid rămâne cu o victorie în ultimele cinci etape, două egaluri şi două eşecuri, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel