Superliga Romaniei Se ştie viitorul antrenor al Rapidului, după Marius Şumudică? "El va fi prima opţiune"
Data publicării:
Marius Şumudică abia a preluat Rapidul, dar se vorbeşte deja despre omul care îi va succeda pe banca giuleştenilor. 

Costin Lazăr, fostul mijlocaş al Rapidului, e convins că Marius Măldărăşanu, actualul antrenor al celor de la Hermanstadt, va fi prima opţiune a conducerii din Giuleşti după ce Marius Şumudică va pleca. 

”Eu cred că îl vedem pe noul antrenor al Rapidului, după Șumudică. Când va pleca Șumudică, el va fi prima opțiune. Este un antrenor foarte bun, este rapidist”, a spus Costin Lazăr, la Digi Sport Matinal.

Marius Măldărăşanu vine după o victorie la scor de tenis în Liga 1 

FC Hermanstadt a trecut de Poli Iaşi în etapa a VIII-a, scor 6-2, şi a consemnat a treia victorie consecutivă pe teren propriu. Marius Măldărășanu se află în ultimul an de contract cu Hermannstadt.

”Sunt bucuros, mai ales că am obținut trei victorii importante. Acum vin două săptămâni de pauză în care trebuie să ne pregătim bine. A trebuit să schimbăm ceva, știți foarte bine că acum două luni erau tensiuni aici, atmosferă destul de urâtă. 

Le cer băieților să se miște, dacă ai calitate nu ai cum să nu ai posesie. Mă bucur pentru cei care au intrat. Toți sunt de lăudat, nu vreau să nominalizez un jucător anume. Dacă este primul meci al Hermannstadtului cu 6 goluri înseamnă că intrăm în istorie.  

Sunt bucuros că am luat trei puncte importante. Urmează zile libere meritate și trebuie să lucrăm la omogenitate. Am vrut să bag mai mulți jucători, dar nu ai cum să-i mulțumești pe toți”, a spus Marius Măldărășanu. 

FC Hermannstadt a învins-o pe Politehnica Iaşi cu scorul de 6-2 (4-1), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 8-a Superligii de fotbal.

Pentru sibieni au înscris Silviu Balaure (4, 58), Ronaldo Deaconu (9), Ianis Stoica (19), Aurelian Chiţu (41) şi Robert Popescu (78), în timp timp ce golurile ieşenilor au fost reuşite de Goncalo Teixeira (45) şi Ştefan Ştefanovici (82).

Sibienii au obţinut a treia lor victorie consecutivă acasă.

Poli Iaşi pierde al doilea joc la rând după cel cu Rapid de acasă, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel