Superliga Romaniei Sergiu Buș, prezentat de o echipă din Superliga României. Unde va evolua atacantul
Data publicării:
Fostul jucător al formației Corvinul Hunedoara a semnat cu o echipă din Superliga României

Sergiu Buș semnează cu FC Hermannstadt

Atacantul în vârstă de 31 de ani a decis să semneze un contract valabil un an cu echipa condusă de Marius Măldărășanu, FC Hermannstadt.

„Bine ai venit la #FCH, Sergiu Buș!

Vârful de atac în vârstă de 31 de ani originar din Cluj-Napoca a semnat un contract valabil pentru acest sezon. În carieră acest a mai evoluat pentru CFR Cluj, Alba Iulia, FCM Tg. Mureș, Gaz Metan Mediaș, Corona Brașov, ZSKA Sofia (Bulgaria), Sheffield Wednesday (Anglia, Championship), Astra Giurgiu, Levski Sofia (Bulgaria), Seongam FC (Coreea de Sud), Chindia Târgoviște, Poli Iași și Corvinul Hunedoara, echipă pentru care a evoluat în 6 partide din preliminariile UEFA Conference League, UEFA Europa League și Supercupa României și a înscris un gol. Sergiu este cotat la suma de 250.000 de euro pe site-urile de specialitate.”, au anunțat oficialii sibieni, pe pagina de Facebook a clubului.

Măldărășanu rămâne la FC Hermannstadt, după victoria cu FCSB

FC Hermannstadt a reușit să obțină victoria în fața celor de la FCSB, ceea ce a determinat ca antrenorul să își continue munca la formația sibiană.

Claudiu Rotar, unul dintre acționarii de la FC Hermannsatdt, a anunțat că îi va propune prelungirea contractului lui Marius Măldărășanu, după victoria sibienilor în fața FCSB-ului, scor 2-0. Se pare că lui Măldărășanu îi va fi prezentată o ofertă pentru încă doi ani de contract.

„Încă nu am stabilit suma, dar azi vom discuta, așa cum v-am spus și mai devreme. Mă bucur și pentru Măldărășanu, deoarece acum și el va putea lucra mult mai liniștit. După cum am mai declarat și în urmă cu câteva zile, rezultatele sunt cele care te țin la echipă, iar antrenorii știu acest lucru, indiferent de numele lor.

Vreau să vă anunț pe această cale că dorim să îi propunem lui Măldărășanu prelungirea contractului cu Hermannstadt pentru încă doi ani. El se află la noi de patru ani, iar noi îl respectăm și vrem să continuăm cu el.

Nu a fost nimic adevărat cu Adi Mutu. Nu am avut cu el niciun fel de negociere. Au fost doar zvonuri. După victoria asta cu FCSB, sunt convins că vom merge pe drumul cel bun. Am mare încredere în 'Măldă' și în băieții noștri. Meciul a avut de toate și vă spun că e cumplit când apuci să te bucuri, iar apoi te trezești că ți se anulează golul la VAR. Și noi, dar și ei au trecut prin această stare”, a declarat Claudiu Rotar, conform prosport.ro.

Ce spunea antrenorul Corvinului, Florin Maxim, despre Sergiu Buș

Sergiu Buș a ratat un penalty în duelul dintre Corvinul și Rijeka, în turul II preliminar Europa League, la scorul de 1-0 pentru croați, antrenorul luându-i apărarea acestuia în cadrul unei conferințe de presă.

„Vreau să readuc în memoria tuturor un lucru. Buș, care este stigmatizat pentru acel penalty ratat, a fost jucătorul pe care noi ni l-am dorit. Cu Bogdan, cu domnul primar, cu mine în frunte. Roger, Ubbink, la fel, au fost jucători doriți și agreați de mine. 

Buș a fost cel care a deschis acel parcurs al nostru în Europa, cu golul marcat cu Paksi, dintr-o execuție pe care nu știu câți dintre jucătorii noștri o puteau avea. La al doilea gol a contribuit din nou. Dacă nu avea acea deviere, nu mai ajungea mingea la Pîrvulescu, care a pasat lui Lupu. La golul 3, Roger a protejat acea minge, a făcut progresia, a scos mingea în centrul careului, de unde Lupu a reușit să marcheze. La golul 4 Ubbink a contribuit la acel corner.

Nu vreau să îi scot în față, toată echipa a muncit. Nu mi se pare normal să îl stigmatizăm pe Buș și toată lumea să mă tragă la răspundere că de ce a bătut el, că nu era vechi, că nu era de-al nostru. În momentul în care a îmbrăcat tricoul Corvinului, e jucătorul Corvinului Hunedoara, punct. Nu contează că e mai nou sau mai vechi”, a declarat Florin Maxim. 


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel