Echipa nationala Sfat de la căpitan la căpitan: Nicolae Stanciu a vorbit despre atitudinea lui Darius Olaru
Data publicării:
Căpitanul echipei naționale de fotbal a României a vorbit despre căpitanul FCSB, Darius Olaru.

Fotbalistul „roș-albastru” Daris Olaru a fost criticat în ultima perioada din cauza atitudinii arătate pe terenul de fotbal, dar Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale, îl sfătuiește pe colegul său să nu se schimbe.

„La fiecare meci iese cu capul spart, accidentat. Nu știu cum cineva s-ar putea gândi că simulează”

„Să rămână la fel. Să nu se schimbe. Îl cunosc foarte bine, este un prieten apropiat. Trebuie să rămână la fel. Am văzut că toate lumea are o părere nu tocmai bună, dar eu îl cunosc pe Darius și trebuie să rămână la fel.

Trece printr-o formă incredibilă și char i-am zis să continue așa. Vorbeau de faulturi și că simulează. La fiecare meci iese cu capul spart, accidentat. Nu știu cum cineva s-ar putea gândi că simulează.

La fel cum a zis și el, dacă toți colegii ei ar fi la fel ca el, ar fi fericit. Eu îl cunosc foarte bine și pot să îmi dau cu părerea.”, a spus Nicolae Stanciu, potrivit digisport.ro.

Ciprian Marica este unul dintre cei care l-au criticat pe Olaru. Fostul fotbalist crede că ar avea de câștigat dacă ar dispune de o altă atitudine. Marica spune că jucătorul „roș-albastru” se plânge prea mult pe teren, exagerând în numeroase rânduri.

„Văicărelile alea pe jos nu-mi plac. La fiecare atingere se vaită, e fragil, e sensibil”

„Dacă nu ar fi așa plângăcios, ar fi mult mai bun. Văicărelile alea pe jos nu-mi plac. E posibil să mai fie oameni cărora nu le plac jucătorii care simulează, care de multe ori exagerează prin văicărelile astea.

Mi se pare un jucător important pentru FCSB, pe la el trec toate mingile, apare foarte bine în careu, are și execuții. Este convocat la echipa națională, deci are tot potențialul să plece, să facă pasul.

N-am fost scouter, dar sincer m-aș uita cu atenție. La fiecare atingere se vaită, e fragil, e sensibil. Nu știu dacă este un criteriu, dar pentru mine este deranjant”, a spus Ciprian Marica, potrivit aceieași surse menționate anterior.

Darius Olaru a fost eliminat în meciul din Europa League, PAOK Salonic - FCSB (0-1), după ce a primit al doilea cartonaș galben.

CITEȘTE ȘI Fostul arbitru care consideră că Darius Olaru a primit eronat al doilea cartonaș galben


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Oțelul Galați - CFR Cluj se amână din nou. Când se joacă FC Botoșani - FCSB

FOTO: DC News
BREAKING NEWS

Simona Halep, eliminată de la WTA Hong Kong în optimi. Fără speranţe în faţa Annei Blinkova

Facebook SC Oțelul Galați

Ce spune Dorinel Munteanu despre ultimele două transferuri la echipă

Agerpres

Liviu Ungurean, mesaj clar pentru publicul de pe Giuleşti: Nu suntem suporteri pentru cupe şi flori

pixel