Tenis Simona Halep, "abandonată de clanul Mouratoglou, singură la TAS". Presa franceză scrie despre suspendarea româncei. "La un an distanţă, e singură!"
Data actualizării:
Data publicării:
Presa din Franţa a dedicat un articol întreg Simonei Halep, cazului ei de dopaj şi rupturii de Patrick Mouratoglou, antrenorul sub care a intrat în cea mai neagră perioadă a carierei sale. 

"Ultimele declaraţii ale Simonei Halep îţi dau fiori pe şira spinării. Şi ele vin după ce fostul ei antrenor Patrick Mouratoglou, cu sinceritate imensă, a vorbit despre responsabilitatea pe care o poartă în scandalul de dopaj al sportivei. Însă ce ne surprinde cel mai mult este atitudinea clanului Mouratoglou", au scris francezii de la We Love Tennis. 

"Simona e singură. Ce mai poate fi spus?"

"Dacă atunci când scandalul a izbucnit, el a făcut mai multe declaraţii de forţă şi şi-a exprimat dorinţa de a demonstra că jucătoarea este nevinovată, cu trecerea timpului a dat impresia că acest sprijin este mai puţin important. Ne amintim, spre exemplu, de "lecţia" pe care ne-a dat-o un membru al echipei academiei lui Mouratoglou, când ne explica că totul va reveni la normal în ceea ce o priveşte pe Halep. 

Un an mai târziu, Simona e singură. Va lupta pentru a-şi putea continua cariera, deşi pare din ce în ce mai clar că ea nu a fost responsabilă de nimic. 

Aşa că, după ce a fost destul de tăcută, a decis să explice cum a decurs relaţia cu fostul ei antrenor. Şi putem spune măcar atât. În momentul ăsta, nu e nimic între ei, niciun fel de relaţie. 

Întrebată când a fost ultimul contact cu Patrick Mouratoglou, Simona Halep a replicat scurt şi sec. "A fost acum câteva luni". Ce mai poate fi spus?", a mai scris presa franceză. 

George Cosac e convins că TAS va reduce suspendarea Simonei 

"Puţină răbdare ne mai trebuie în cazul Simonei Halep. Este bine că s-a hotărât când va avea loc procesul. Sunt convins că va avea parte de o justiţie corectă şi de asemenea sunt convins că TAS va reduce perioada de suspendare", a afirmat Cosac la Gala Tenisului Românesc.

Oficialul FRT s-a arătat optimist în ceea ce priveşte o reîntoarcere a Simonei Halep în circuitul profesionist, conform Agerpres.

"La cât o ştiu de înfometată de performanţă, sunt convins că va merge să joace peste tot. Nu ştiu cât va fi de afectată de toată această perioadă, depinde de ea. Din câte ştiu eu, se pregăteşte, nu a renunţat niciodată, dar ceea ce este foarte important e că marile companii, care sunt în spatele ei, nu au renunţat la a o susţine, şi asta înseamnă că are multe atuuri", a mai spus Cosac.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Tenis

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel