Tenis Simona Halep nu uită să zâmbească. Momente împărtășite cu fanii săi
Data publicării:
Dubla câștigătoare de Grand Slam din țara noastră și-a confirmat deja prezența la turneul WTA 250 de la Hong Kong, desfășurat în perioada 28 octombrie - 3 noiembrie.

Simona Halep petrece timp de calitate pe teren

Românca se antrenează intens pentru următoarele meciuri din circuit. Simona Halep colaborează din nou cu antrenorul Daniel Dobre, alături de care a fost surprinsă zâmbind în ultimele fotografii postate pe contul de Instagram al sportivei.

De asemenea, Halep a postat o fotografie și alături de Sabin Topala, angajat al clinicii de recuperare sportivă Kinetic Sport & Medicine. El ocupă funcția de team leader al departamentului de fizioterapie.

În cadrul imaginii în care apare alături de antrenorul său, Halep a scris că „încă zâmbește”, transmițând astfel vești bune cu privire la perioada prin care trece, fiind pregătită să revină în competiții.

Dubla campioană de Grand Slam din țara noastră a revenit în circuit după o pauză de cinci luni, participând la competiția de categorie WTA 125 de la Hong Kong, dotată cu premii totale de 115.000 de dolari, unde a obținut prima victorie din ultimii doi ani, scor 6-2, 4-6, 6-4 cu australianca Arina Rodionova (34 ani, 114 WTA), pe 2 octombrie.

Simona a fost învinsă de rusoaica Anna Blinkova, cu 6-2, 6-1, în optimile de finală ale competiției asiatice, pentru care a primit un wild-card.

Halep nu mai jucase din luna mai, când a fost nevoită să abandoneze în primul tur la Trophee Clarins (WTA 125), de la Paris, la 7-5, 2-3 în meciul cu americanca McCartney Kessler.

Simona Halep a fost învinsă de spaniola Paula Badosa, cu 1-6, 6-4, 6-3, în data de 20 martie, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), în meciul său de revenire în circuitul profesionist după reducerea sancțiunii în cazul său de dopaj de la patru ani la nouă luni.

Sportiva din România va reveni tot la Hong Kong, în cadrul competiției WTA 250, care se va desfășura în perioada 28 octombrie - 3 noiembrie 2024.

Dubla campioană de Mare Șlem, chinezoaica Na Li, director al turneului de la Hong Kong

Fostul număr 2 mondial, chinezoaica Na Li, a preluat funcția de director al turneului WTA 250 Hong Kong Tennis Open. Dubla campioană de Grand Slam, care s-a retras din tenis acum un deceniu, va primi jucătoarele din circuit în perioada 26 octombrie - 3 noiembrie, spunând că așteaptă cu nerăbdare tenisul de „clasă mondială” care va fi oferit în competiția asiatică.

Turneul a revenit în calendarul WTA anul trecut, după o pauză de cinci ani, prima ediție având loc în 1980.

„Cultura unică a Hong Kongului, ca unul dintre cele mai vibrante orașe din lume, va atrage deopotrivă jucătoarele și fanii”, a spus Li într-un mesaj video postat pe rețelele de socializare ale turneului.

„Aștept cu nerăbdare să mă bucur de tenis internațional de top în ceea ce este, fără îndoială, capitala principalelor evenimente din Asia. Aștept cu nerăbdare să asist la competiția dintre aceste jucătoare de clasă mondială. De asemenea, sper să adaug experiența mea personală pentru a ajuta jucătoarele participante să își depășească propriile limite în atingerea succesului.”, a mai spus ea, citată de WTA.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Tenis

logo icon Articole similare

Turnee WTA Jaqueline Cristian, învinsă în optimile de la Ningbo

Românca nu a profitat de șansa de a juca în optimi, în...

Turnee WTA Încă o mămică revine în circuitul WTA

În ultimii ani, numeroase sportive au revenit pe...



logo icon Cele mai noi articole

Turnee WTA Jaqueline Cristian, învinsă în optimile de la Ningbo

Românca nu a profitat de șansa de a juca în optimi, în...


logo icon Cele mai citite
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Adevărul despre Daniel Badislav, cel mai "greu" portar din lume, după ce s-a spus că a provocat demisia a 4 antrenori şi un atac de cord fatal altuia

Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Sursa: Agerpres

Florin Iacob, portarul care în vară a semnat cu Corvinul Hunedoara, a explicat de ce a dispărut din fotbal

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

pixel