Superliga Romaniei Singurul sfat pe care Cornel Dinu i l-a dat lui Zeljko Kopic. Soluţia pentru apărarea lui Dinamo
Data publicării:
După remiza din campionat cu FC Botoşani, scor 2-2, Zeljko Kopic şi Florentin Petre l-au vizitat pe Cornel Dinu la spital. Fostul mare jucător şi antrenor al "câinilor" i-a dat un singur sfat croatului de pe banca lui Dinamo. 

"Nu îmi permit să vorbesc cu un antrenor profesionist, care ştie fotbal, şi care este cel care explică ascensiunea de joc a lui Dinamo. Mi-am permis să îi spun doar să îşi caute apărători, pentru că nu poţi juca cu Patriche şi Licsandru. E de apreciat prezenţa lui Patriche la 39 de ani. Dar din păcate la golul al doilea, mingea a trecut printre picioarele lui la colţul lung, dintr-o greşeală de poziţionare. 

Este un antrenor inteligent, deci atât mi-am permis să îi spun", a declarat Cornel Dinu la Fanatik Superliga. 

Kopic a prefaţat meciul cu Farul 

"În această săptămână am analizat jocul din etapa trecută, cu Botoşani, dar şi pe următorul, cu Farul. Încă nu am decis primul 'unsprezece', cred că echipa este într-o formă bună şi am încredere în jucători. Rezultatul celor de la Farul cu Gloria Buzău a fost într-adevăr surprinzător (0-1). Toate echipele luptă, dau tot ce pot în acest campionat. Cei de la Farul au avut ocazii, cred că au fost echipa mai bună, dar nu au punctat. Ştim că acum vor încerca să dea totul, pentru că joacă acasă, pentru a obţine aceste trei puncte, dar avem şi noi ambiţiile noastre de a juca un fotbal bun şi de a obţine rezultate bune", a declarat Kopic.

Tehnicianul croat a spus că dezamăgirea a fost mare după meciul cu FC Botoşani din etapa trecută, în care echipa sa a fost egalată în a doua parte a jocului.

"A fost o dezamăgire foarte mare la meciul cu Botoşani, pentru că a existat acea lipsă de concentrare şi de greşeli tehnice. Dar acesta este fotbalul, trebuie să înţelegem întotdeauna importanţa acestor minute de prelungire. Atunci când conducem pe tabela de marcaj, când reuşim să înscriem, trebuie să ne păstrăm stabilitatea, să menţinem posesia. Dar asta este nu este atât de important, va fi mai important finalul acestui campionat, chiar dacă, desigur, fiecare punct contează. Toate meciurile din Superligă sunt grele, valorile sunt apropiate şi trebuie să lupţi cu toată lumea", a adăugat Kopic, citat de Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel