Superliga Romaniei Soarta lui Albu şi Borza este în mâinile lui Cristiano Bergodi
Data publicării:
Alexandru Albu şi Andrei Borza au fost excluşi din lotul Rapidului şi amendaţi după escapada din club, de la Iaşi. Daniel Niculae spune că doar Cristiano Bergodi va fi cel care va decide în privinţa lor. 

După meciul pierdut de FC Rapid în faţa celor de la Poli Iaşi, scor 1-3, Andrei Borza şi Alexandru Albu au mers într-un club din "capitala" Moldovei. Conducerea clubului a reacţionat repede şi a anunţat că cei doi vor plăti pentru această escapadă. 

”Indiferent de rezultatul meciului, jucătorii nu aveau voie să părăsească cantonamentul fără acceptul staff-ului. Cu atât mai mult, peste patru zile aveau un alt meci. Nu au primit acceptul nimănui, altfel ar fi știut toată lumea. Amenzile vor fi usturătoare, dar pe noi nu ne intersează atât de mult penalitatea sportivă.

Încercăm să tragem un semnal de alarmă și să învețe ceva din această situație. I-am exclus pe termen nelimitat și se vor antrena cu echipa secundă până când antrenorul va decide să revină la prima echipă. Să sperăm că atât ei, cât și colegii lor vor învăța o lecție din asta.”, a declarat Daniel Niculae, la Liga Digi Sport.

Pentru FC Rapid a fost prima înfrângere din 2024, după 5 victorii consecutive. FCSB s-a distanţat acum la 10 puncte de giuleşteni în fruntea clasamentului. 

Cristian Daminuţă îl "trage de urechi" pe Albu. "Fii bărbat şi recunoaşte. L-ai mai tras şi pe copilul ăla după tine"

Cristian Daminuţă, fost jucător la Poli Timişoara, Dinamo şi Inter Milano, a reacţionat în acest scandal după ce Alexandru Albu a spus că pozele erau vechi. 

”Tăcerea-i că mierea! Fii, bă, bărbat şi recunoaşte! Decât să te scalzi în penibil! Aşa ai considerat tu, ca după meci să mergi în club că oricum după terminarea meciului din cauza adrenalinei nu poţi să dormi toată noaptea, aşa că mai bine te “refaci” la Fratelli…

L-ai mai tras şi pe copilul ăla după tine, în ideea în care voi aveţi şansă să faceţi istorie la Rapid şi vă înecaţi ca blonzii la mal… Cine-i om noaptea să fie şi ziua! Sper să fie o lecţie pentru voi şi să nu se mai repete! Succes!”, a transmis Cristian Daminuţă, conform Realitatea Sportivă. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel