Superliga Romaniei Sondaj DCsport.ro/ Se califică FCSB în grupele Ligii Campionilor? Rezultat strâns
Data actualizării:
Data publicării:
FCSB joacă manşa retur a turului III preliminar din Liga Campionilor cu Sparta Praga, pentru un loc în playoff-ul competiţiei, acolo unde adversară va fi ori Malmo, ori PAOK Salonic. 

DCSport.ro şi-a întrebat cititorii dacă FCSB se va califica în grupele celei mai importante competiţii inter-cluburi din Europa, iar rezultatul este foarte strâns. 

51,6% dintre cititori au menţionat că FCSB nu va ajunge în grupele Ligii Campionilor, în timp ce 48,4% sunt convinşi că echipa antrenată de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii va sta din nou la masa bogaţilor. 

Elias Charalambous: Trebuie să fim pregătiţi pentru orice 

”Știm că va fi o partidă grea, ne-am pregătit pentru un meci dificil, am analizat adversarul și îi cunoaștem mai bune după primul meci. Vom da totul pentru a ne califica, ăsta este obiectivul pentru mâine. Știm că stadionul va fi plin, asta va fi diferența față de primul joc. Sunt sigur că fanii ne vor susține din primul până în ultimul minut. Sper că vor fi fericiți după joc.

Suntem pregătiți pentru orice situație. Nu știi niciodată cum va decurge jocul, un moment poate schimba totul, însă cu siguranță ne-am gândit la orice scenariu și suntem pregătiți pentru orice situație.

Vestea bună este că avem la dispoziție mulți jucători. Dawa este într-o formă bună. Avem multe soluții. Phelipe nu va juca, a suferit o accidentare, nu va fi disponibil. Ne-am analizat adversarul, dar nu poți schimba prea multe într-o săptămână. Cu siguranță, vom încerca să corectăm anumite detalii.

Fazele fixe pot decide meciuri, vom da tot ce avem mai bun. Trebuie să ne pregătim pentru orice și sper să facem totul așa cum trebuie”, a spus Elias Charalambous la conferinţa de presă dinaintea meciului. 

Casele de pariuri nu o dau pe FCSB favorită la calificare 

După 1-1 în tur, casele de pariuri o văd pe FCSB ca outsider în retur. Astfel, roş-albaştrii au o cotă cuprinsă între 3,15 şi 3,25 la victorie, în timp ce oaspeţii au o cotă între 2,25 şi 2,36 la victorie. 

Gigi Becali a decis: Marius Ştefănescu, titular cu Sparta Praga 

”Noi am decis schimbările (n.r. din meciul cu Farul) dinainte, că vor juca câte o repriză. Trebuia să iasă și Ștefănescu, să joace doar o repriză, dar ei nu au fost de acord, că au zis că au nevoie de el. Da, da, da (că Ștefănescu va fi titular cu Sparta, cu Băluță și Miculescu)”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

FCSB are un moral excelent înaintea returului cu Sparta Praga, după ce a obţinut prima victorie în acest sezon de Liga 1. FCSB a învins-o pe teren propriu pe Farul Constanţa cu 3-2, după un meci spectaculos. Marinarii au condus cu 1-0 şi 2-1, dar s-au recunoscut învinşi în final. 

Dacă trece de Sparta Praga, FCSB va avea asigurat locul în grupele Europa League. Meciul este marţi, 13 august, de la ora 21:30! 

Meciul care decide posibila adversară a FCSB-ului în playoff, PAOK - Malmo, se joacă de la 20:30. În tur, scorul a fost 2-2. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel