Fotbal international Spectacol total în Cupa Spaniei. Atletico Madrid şi-a luat revanşa şi a eliminat-o pe Real Madrid
Data publicării:
Atletico Madrid s-a răzbunat pentru înfrângerea din Supercupa Spaniei şi a eliminat-o pe Real Madrid din faza optimilor de finală ale Cupei Spaniei. 

Echipa Atletico Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Spaniei la fotbal, după ce a învins pe teren propriu, cu scorul de 4-2, formaţia Real Madrid, într-o partidă disputată joi seara.

Cele două rivale s-au aflat la egalitate la finalul timpului regulamentar de joc. Atletico a condus de două ori, prin golurile lui Samuel Lino (39) şi Alvaro Morata (57), însă Real a egalat de fiecare dată, mai întâi printr-un autogol al portarului Jan Oblak (45+1), iar apoi prin Joselu (82).

În prelungirile meciului de pe stadionul Metropolitano, atacantul francez Antoine Griezmann, golgheterul all-time al clubului Atletico Madrid, a marcat cel de-al 175-lea său gol în tricoul "rojiblanco" (100), iar apoi Rodrigo Riquelme a tranşat definitiv soarta meciului, în minutul 119, scrie Agerpres.

Tot joi, FC Barcelona a învins în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa de ligă inferioară Unionistas de Salamanca. Gazdele au deschis scorul prin Alvaro Gomez (31), însă Barca a egalat în finalul primei reprize (45), prin Ferran Torres, iar apoi a mai punctat de două ori pe parcursul reprizei secunde, prin Jules Kounde (69) şi Alejandro Balde (73).

Atletico Madrid şi FC Barcelona se alătură astfel echipelor Girona, FC Sevilla, Athletic Bilbao, Mallorca, Celta Vigo şi Real Sociedad în sferturile de finală ale Cupei Spaniei.

Carlo Ancelotti a spus unde s-a făcut diferenţa 

”Am jucat foarte bine, am luptat până la final, dar am pierdut când ne-am asumat riscuri inutile la remiză. Ne-au pedepsit, dar acestea fiind spuse, am rămas cu un joc foarte bun. Mai mult nu se putea. Trebuie să ne recuperăm bine și să încercăm să câștigăm duminică.

Nu știu dacă eliminarea este corectă. Atletico a făcut un efort extraordinar, dar nimeni nu merita să piardă. Am dat totul și nu am nimic de reproșat. A fost un derby și, ca în toate derby-urile, a fost

”Nu vreau să fac analize individuale după meci. Trebuie să îmbunătățim lucrurile la care am eșuat și nimic mai mult”, a spus Ancelotti, citat de mundodeportivo


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international AS Roma l-a dat afară pe Daniele de Rossi

AS Roma a rămas fără antrenor, după ce conducerea a...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel