Jocurile Olimpice Sportiv calificat la Jocurile Olimpice, declarat decedat. Tânărul avea doar 18 ani
Data publicării:
Tânărul sportiv de doar 18 ani nu a mai putut fi salvat, după ce se presupune că și-ar fi pierdut cunoștința în timp ce făcea scufundări libere dintr-o barcă.

Jackson James Rice, găsit decedat

Kitesurferul Jackson James Rice, cunoscut mai bine sub numele de JJ Rice, care se pregătea să își facă debutul la Jocurile Olimpice în această vară, la Paris, a decedat la vârsta de 18 ani, în timpul unei scufundări, în Tonga, informează DPA.

Rice a încetat din viață sâmbătă, însă vestea dispariției sale a fost dată publicității luni, de tatăl său, Darren, într-un interviu acordat site-ului de știri Matangi Tonga.

Potrivit lui Darren Rice, fiul său făcea scufundări libere dintr-o barcă în apropierea insulei Ha'apai din Tonga, suspectându-se că sportivul și-ar fi pierdut cunoștința în timp ce se afla sub apă, fapt care a dus la decesul său.

Cadavrul tânărului a fost găsit pe fundul mării, sub barcă, de alți scufundători, iar încercările de a-l resuscita au eșuat.

JJ Rice s-a născut în Statele Unite, dar s-a mutat în Tonga la vârsta de trei ani, împreună cu părinții săi și sora sa mai mică, conform presei de la antipozi.

Kitesurfingul este un sport care implică deplasarea pe o planșă, pe apă, cu ajutorul unui zmeu și urmează să își facă debutul olimpic în această vară la Paris, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Jocurile Olimpice

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel