Superliga Romaniei Ştefan Baiaram s-a accidentat pentru că... "e prea frumuşel"
Data publicării:
Ştefan Baiaram, jucătorul Universităţii Craiova, are din nou probleme musculare şi va fi indisponibil la meciul cu Farul Constanţa, din etapa a 9-a din playoff. 

Sorin Cârţu, fost preşedinte al Universităţii, spune că Ştefan Baiaram s-a accidentat pentru că nu duce o viaţă exemplară, dar şi pentru că este "prea frumuşel". 

”Să nu invoce niciodată că a avut ghinion. Nu, este o vină personală pentru ceea ce i s-a întâmplat. De anul trecut, când s-a jucat finala aia de juniori.

S-a accidentat după 10 minute şi de atunci are “n” accidentări musculare. Iar accidentările musculare sunt numai ale jucătorului. Nu trebuie să invoci nici antrenorul, nici preparatorii.

El nu este un jucător care să spui că pierde nopţi sau că bea. Nu este un băutor, e un băiat frumuşel, cred că face alte… Nu îl înţeleg, a pierdut două mari şanse. S-a accidentat înainte de turneul final european de tineret. 

Putea să apară acolo, să îşi facă o imagine. Acum s-a accidentat înainte de competiţia asta majoră. Dai cu piciorul la o şansă pe care nu ştii când o vei întâlni. N-are ce să îmi spună.

Eu ţin la el, i-am reproşat exact ceea ce am gândit. Şi ceea ce am spus lui, spun şi aici. Cum l-am şi lăudat când a jucat bine. E un fotbalist care a dat gol aproape la fiecare meci în acest

E clar că putea fi în ideile lui Iordănescu. Tu dai cu piciorul la şansa asta…”, a declarat Sorin Cârţu la Fanatik. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Stiri To Neil or not to Neil

Nord-irlandezul Neil Lennon a semnat cu FC Rapid şi va fi noul antrenor al...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Gheorghe Hagi, gest de mare campion pentru Dorinel Munteanu. Oţelul va putea juca la Constanţa în Europa, dacă se califică

Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Situaţie incredibilă în fotbalul românesc. Ioan Varga cere Corvinului să cedeze locul în Europa Farului. Mihai Rotaru spune că Oţelul sau U Cluj pot juca de 2 ori barajul

Agerpres

Oţelul Galaţi, mutare spectaculoasă la barajul de cupe europene

Sursa: Agerpres

Vin investiţiile, dacă Dinamo se salvează de la retrogradare? Andrei Nicolescu, anunţ important pentru fanii alb-roşii

pixel