Superliga Romaniei Ştefan Gadola, acţionar minoritar la CFR Cluj, confirmă întoarcerea lui Dan Petrescu. "Sper să obţinem măcar locul 2"
Data publicării:
Dan Petrescu va fi noul antrenor al lui CFR Cluj, după ce Adrian Mutu a demisionat. La meciul cu Rapid, clujenii au fost pregătiţi de Ovidiu Hoban şi Francisc Dican. 

Ştefan Gadola, acţionar minoritar al celor de la CFR Cluj, confirmă că Dan Petrescu, abia demis de cei de la Jeonbuk, va reveni în Gruia. Obiectivul pentru acest sezon este locul 2, în timp ce de la anul clujenii îşi propun iarăşi să ia titlul. 

"Dan a fost întotdeauna un băiat deosebit și a luat campionatul de câte ori a fost la noi. Chiar dacă era criticat stilul lui de joc, noi am luat campionatul. Eu sper să obținem măcar locul 2 (n.r.- în acest sezon). (n.r. - Și la anul titlul?) Așa mi se pare normal! Noi am fost întotdeauna bolnavi cu chestia asta. Totdeauna am vrut titlul.

Nu îmi pare rău că nu a venit mai devreme Dan Petrescu. Asta a fost, așa e fotbalul. Lucrurile astea nu sunt predictibile. După ce am luat 0-4, vă așteptați să batem cu 4-1 pe Rapid? Deci, de ce să ne punem probleme din acestea?

Vreau să facem jocuri frumoase, bune și să arătăm că suntem o echipă. Dacă am învins cu 4-1 Rapid înseamnă că se poate. Nu sunt naiv să mă gândesc la titlu pentru că sunt multe puncte și e greu de ajuns.

E greu, mai ales după ce am văzut ieri meciul. FCSB a terminat repede și frumos. Noi, locul 2. Acolo avem șanse și ar trebui să jucăm astfel încât să fim pe locul 2”, a spus Ștefan Gadola, potrivit sport.ro.

Dan Petrescu ar fi pentru a patra oară antrenorul celor de la CFR Cluj, alături de care a câştigat 4 titluri şi o Supercupă. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel