Echipa nationala Sunt sau nu astrele de partea „tricolorilor”? „Iluzii, confuzie și haos”
Data actualizării:
Data publicării:
Echipa națională a României va debuta la Campionatul European de fotbal astăzi, 17 iunie, unde va înfrunta formația Ucrainei. Ultimele informații oferite de astrograma primului meci al „tricolorilor” de la EURO 2024.

Gruparea condusă de selecționerul Edi Iordănescu va întâlni elevii lui Serghei Rebrov, astfel că noi aspecte despre cum poate arăta partida România - Ucraina au fost detaliate prin intermediul astrogramei meciului.

Înfruntarea dintre cele două echipe naționale la EURO 2024 va avea loc luni, la Munchen, pe Allianz Arena, începând cu ora 16:00.

„Schimbările pe care le va face Ucraina vor crea multă instabilitate pe terenul de joc”

„Iată că a venit momentul mult așteptat! Naționala României joacă astăzi, 17 iunie, primul meci de la Euro 2024. Partida va avea loc la München, în grupa E. Echipa adversă este cea a Ucrainei. La o primă analizei a astrogramei meciului, avem în vedere mai multe aspecte interesante. În primul rând, trebuie să știți că ascendentul se află în Balanță.

Am putea spune că, teoretic, acest fapt predispune la ideea de forțe asemănătoare, egalitate și un joc echilibrat. Venus, guvernatoarea ascendentului, este în conjuncție cu Mercur, dar și în careu cu Neptun. Chiar dacă Venus și Mercur tocmai ce au schimbat semnul (au trecut din Gemeni în Rac), tot se află în aspect tensionat cu planeta Neptun, așa cum se pregătește să fie și Soarele. Din toată această configurație reiese că vom avea parte de multă confuzie, iluzii și haos. Jucătorii vor putea da vina pe emoțiile puternice. Am putea spune că echipa cu mentalul cel mai puternic, răbdare și cu simț strategic va avea mult de câștigat.”, a spus Daniela Simulescu, pentru DCSport.

Edi Iordănescu și Serghei Robrov, nativi Gemeni


„Dacă este să ne uităm în astrogramele celor doi antrenori, Edi Iordănescu și Serghei Rebrov, vom avea câteva surprize. Ambii sunt  nativi Gemeni și au mult marcaj în Rac în astrogramele natale. Iar, în acest moment, Jupiter, planeta oportunităților se află în Gemeni (dovadă că au avut parte de reușita calificării), iar tandemul Mercur - Venus tocmai a intrat în Rac. Deci amândoi se pot remarca și pot avea succes.

După o suprapunere a celor două astrograme, Uranus din harta lui Rebrov este foarte aproape de Luna din harta lui Iordănescu. Ceea ce înseamnă că schimbările pe care le va face Ucraina vor crea multă instabilitate pe terenul de joc.

Dacă ar fi să oferim o recomandare din partea astrelor echipei noastre, i-am spune să nu se victimizeze mai mult decât este cazul și să nu uite că momentele provocatoare o pot face și mai puternică!

Hai România!”, a mai declarat Daniela Simulescu.

Programul României la EURO 2024

- Luni, 17 iunie: România – Ucraina (München, 16:00)

- Sâmbătă, 22 iunie: Belgia – România (Köln, 22:00)

- Miercuri, 26 iunie: Slovacia – România (Frankfurt, 19:00)


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Au fost publicate deciziile Comisiei de Disciplină din cadrul FRF

Agerpres

Marius Șumudică a prefațat meciul Rapid - Oțelul. Ce nemulțumiri are în Cupa României

Agerpres

Cum prefațează Zeljko Kopic meciul cu FC Botoșani

Facebook SC Oțelul Galați

La ce se așteaptă Dorinel Munteanu în meciul Rapid - Oțelul Galați. Grupa din Cupa României, echilibrată

pixel