Cupa României Supercupa României, FCSB - Corvinul. Mihai Stoica cere atitudine de campioni de la elevii lui Charalambous
Data actualizării:
Data publicării:
Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, le cere elevilor lui Elias Charalambous să arate că sunt campionii României în Supercupa României contra celor de la Corvinul Hunedoara. 

FCSB nu se va baza pe Darius Olaru, Adrian Şut, Târnovanu şi Florinel Coman la meciul din Supercupa României, cei trei fiind abia ajunşi în ţară de la EURO 2024. 

"Echipa a plecat la 9 seara, ora Germaniei, spre România. Ei ar fi vrut să vină să se antreneze, dar nu se punea problema. Nu exista varianta asta. Nu eram iresponsabili. Le-am zis că nu are niciun sens. Şi atunci este exclus să joace cu Corvinul. Plus că băieţii chiar au muncit foarte mult în cantonamentul din Olanda. Cum s-ar simţi unul care ştie că vine altcineva şi joacă în locul lui? Vine unul de la echipa naţională care va juca în Champions League marţi, în turul 1 preliminar. Pretindem că suntem profesionişti, nu putem face circul ăsta. Nu îl avem pe Romario, care să dea cinci goluri din aeroport. Vor fi, însă, lângă colegii lor", a declarat Mihai Stoica la Prima Sport. 

"Au un antrenor care mie îmi place foarte mult. Dar trebuie să ne respectăm blazonul şi să câştigăm încă un trofeu", a mai spus Mihai Stoica, despre meciul contra celor de la Corvinul Hunedoara. 

Ce spune Florin Maxim despre meci 

"Vom juca pe un stadion frumos. Meciul e unul special, e pus la mijloc un trofeu, doar că datele problemei stau cumva diferit (n.r. – față de ultimul meci cu FCSB).

Este primul meci oficial acum, iar finala Cupei României a fost ultimul meci oficial din sezonul trecut. Echipa avea atunci o stare, o energie, o încărcătură. Acum, am luat lucrurile altfel, a fost o perioadă de vacanță pentru jucători, dar și de încărcătură.

Am avut trei amicale, trei meciuri foarte intense, solicitante. Mai avem câteva zile de readaptare, pentru că în Slovenia au fost niște temperaturi, acum trebuie să ne readaptăm la temperaturile din România.

Va fi un meci special și pentru noi, și pentru ei, va fi altfel. E important să vedem cum vom fi fizic la acest meci, încărcătura cu care ne va prinde, e altfel. Dar, e un trofeu în joc și ne dorim să îl câștigăm!”, a transmis Florin Maxim, înaintea Supercupei României.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Cupa României

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Mircea Rednic, mulțumit de remiza UTA Arad - FC Hermannstadt

Echipa condusă de Mircea Rednic a terminat la egalitate...

Superliga Romaniei UTA Arad remizează pe teren propriu cu FC Hermannstadt

Partida dintre arădenii conduși de Mircea Rednic și...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara

Stadionul „Michael Klein” își schimbă denumirea! Ce nume va purta terenul echipei Corvinul Hunedoara

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a spus de ce Oţelul nu a mai făcut niciun transfer. Mesaj pentru jucători înainte de meciul cu Gloria Buzău

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

pixel