Superliga Romaniei Tătăruşanu, cea mai tare reacţie când Florin Gardoş a intrat în vestiarul Stelei. "Piţurcă m-a adus la Steaua. I-am zis că dacă vine dânsul, vin şi eu"
Data actualizării:
Data publicării:
Florin Gardoş a povestit cum a fost făcut transferul său la Steaua (n.r. clubul patronat de Gigi Becali se numea Steaua Bucureşti în 2010, actualmente FCSB), rolul important jucat de Victor Piţurcă în venirea sa de la Chiajna, dar şi care a fost prima reacţie a lui Ciprian Tătăruşanu, portarul de atunci al Stelei. 

"Eu eram la Liga a doua, terminasem sezonul cu Chiajna pe 4 sau 5. Nu anunţa nimic transferul la Steaua. Am avut ofertă de la Vaslui, pe aceiaşi bani. Mă gândeam că o să plec. Începusem să joc la naţionala de tineret, mai aveam un an de contract, lumea întreba de mine, dar nu mă gândeam că va fi la Steaua. Piţurcă m-a sunat. Eram acasă, am răspuns, mi-a spus "Salut Florin, sunt Victor Piţurcă". În primele secunde am crezut că face cineva mişto de mine, dar apoi i-am recunoscut vocea. Mi-a spus că vrea să vin la Steaua. Nu semnase încă actele, dar deja începea să îşi creioneze transferurile. I-am zis că dacă vine dânsul, vin şi eu. 

Fusese un pic de haos înainte de a veni domnul Piţurcă, perioada cu Gora Tal, cu Parpas, cu transferurile. Eu îl ştiam pe Bicfalvi, care îmi spunea că nu e totul chiar bine. De asta i-am şi zis domnului Piţurcă că dacă vine dânsul, vin şi eu. Şi m-a sunat în 2-3 zile şi mi-a zis să vin la Bucureşti. 

Am avut emoţii mari când am semnat. Am fost aşa de entuziasmat. Nu mă gândeam mai departe. Eu îmi ziceam că dacă reuşesc să joc acolo şi să stau 2-3 ani titular, era maximul. Am avut emoţii şi când am intrat în vestiar. L-am aşteptat pe Eric, nu puteam să intru în vestiar la 21 de ani singur. Erau încă şi Kapetanos, Bănel, acolo. 

Îmi povestea Tătă ulterior că m-a văzut intrând în vestiar, aşa înalt, şi se întreba ce portar au transferat din Liga 2", a declarat Florin Gardoş la Sportcast cu Sile

Gardoş a jucat la Steaua (n.r. clubul patronat de Gigi Becali se numea Steaua Bucureşti în 2010, actualmente FCSB) în perioada 2010-2014, înainte de a se transfera la Southampton. A evoluat în 81 de meciuri şi a înscris trei goluri pentru roş-albaştri. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel