Superliga Romaniei Toate uşile închise pentru portarul Andrei Vlad. "Messi" al portarilor, refuzat de toată lumea
Data publicării:
Andrei Vlad ar putea pleca de la FCSB în iarnă. Supranumit "Messi" al portarilor, Vlad a devenit rezervă de lux la FCSB, iar Gigi Becali a anunţat că va fi nevoit să îşi caute echipă din iarnă. 

Andrei Vlad a venit la FCSB de la Universitatea Craiova, dar acum Sorin Cârţu spune că Mihai Rotaru nu l-ar mai lua înapoi. 

"Vlad a avut niște șanse mari la FCSB și se părea că era îndreptățită decizia lui de a merge acolo. Dar faptul că n-a realizat pasul acela pe care lumea îl aștepta de la el e un eșec, e o dezamăgire. Dar e încă tânăr, ca portar. Portarii au viața mai lungă. Rămâne la latitudinea lui… el să-și reîncarce bateriile și cariera cu lucruri pozitive.

La ceea ce a realizat la FCSB, că n-a realizat mare lucru… normal că a greșit că a plecat de la Universitatea Craiova, dar poate să-și îndrepte toate greșelile astea. Depinde de el pe unde se duce, ce inspirație are. Nu cred că ar mai avea ușa deschisă la Craiova. Bine, nu sunt eu cel care să decidă.

La momentul acesta, totul depinde de ceea ce spune Mihai Rotaru. Dar nu cred că Mihai Rotaru l-ar accepta. Modul în care a plecat n-a lăsat vreo ușă deschisă la Craiova”, a declarat Sorin Cârțu pentru Prosport. 

Andrei Vlad, refuzat şi de FC Botoşani 

„(N.r. Ați dorit să îl aduceți pe Andrei Vlad?) Nu. Nu am vrut. Avem portari. Nu văd nevoia. Caut un vârf de atac. Nu mi se pare că ar fi un portar foarte bun. Are niște greșeli colosale. Noi acum trei - patru ani, pe vremea când eram în play-off, am câștigat cu FCSB doar pentru că Andrei Vlad și-a băgat singur mingea în poartă.

De atunci nu îl mai iubesc. Sunt mulți care l-au notat prost. El a rămas corigent în multe meciuri. El a luat 4 când avea nevoie de o notă de trecere. Asta este marea lui greșeală care îl urmărește”, a declarat Valeriu Iftime la Fanatik. 

Andrei Vlad are o cotă de piaţă de 300.000 euro. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel