Fotbal Tottenham obține o victorie categorică în Premier League: 4-1 cu West Ham
Data actualizării:
Data publicării:
Tottenham Hotspur a învins West Ham United cu 4-1 într-un meci din etapa a 8-a a campionatului de fotbal al Angliei.

Tottenham Hotspur, deşi condusă rapid, a răsturnat situaţia şi s-a impus cu categoricul scor de 4-1 în faţa lui West Ham United, sâmbătă, într-un meci din etapa a 8-a a campionatului de fotbal al Angliei, înscriind trei goluri în repriza secundă, informează AFP.

Tottenham, locul şase cu 13 puncte înaintea celorlalte meciuri din weekend, i-a administrat lui West Ham (locul 14) a patra înfrângere în opt meciuri.

'Spurs' au surmontat deschiderea scorului prin Mohammed Kudus (min.18) şi au egalat prin Dejan Kulusevski (min.36). Celelalte goluri au fost înscrise de Yves Bissouma (min.52), Jean-Clair Todibo (min.55) şi Heung-Min Son (min.60), potrivit Agerpres. 

VEZI ȘI: Raphael Varane, în consiliul de administraţie al clubului Como 

Fostul internaţional francez Raphael Varane, retras de o lună din activitatea sportivă, a fost numit în consiliul de administraţie al clubului Como, ultima sa echipă, a anunţat, sâmbătă, gruparea din Serie A, citată de AFP.

'Raphael Varane intră în consiliul de administraţie al clubului Como cu funcţia de consultant pentru dezvoltare a sectorului de tineret, pentru educaţie şi inovaţie', a explicat clubul într-un comunicat dat publicităţii.

Varane, în vârstă de 31 de ani, va lucra cu responsabilii în formare şi program educativ pentru tinerii jucători. El va avea, de asemenea, un rol în dezvoltarea marketingului clubului lombard.

'Noi suntem încântaţi să l primim pe Raphael în consiliul nostru de administraţie. Succesele sale conjugate cu interesul pentru formarea tinerilor sunt pe aceiaşi linie cu obiectivele noastre pentru viitorul clubului nostru', a spus Mirwan Suwarso, reprezentantul proprietarulu indonezian al lui Como.

Campion mondial în 2018, Varane a anunţat pe 25 septembrie că pune punct termen carierei sale, potrivit Agerpres. 

dcsport Team
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel