Fotbal Tragedia de la Ferma Dacilor a curmat şi vieţile a doi tineri fotbalişti
Data publicării:
Petru şi Luca Ene, doi tineri fotbalişti de 11, respectiv 16 ani, au murit în incendiul de la complexul turistic Ferma Dacilor, de la Tohani, Prahova. 

"Unul dintre ei era la New Stars, Petru. Mi-e foarte greu să spun ceva. Chiar îmi pare foarte rău. Am vorbit deja cu familia și chiar îmi pare foarte, foarte rău. Ce să comentăm mai mult de atât?

Tragedie mare, din păcate, chiar în ziua de Crăciun… Astea sunt probleme, nu ce avem noi. Ne pare extrem de rău tuturor, cu atât mai mult fiindcă e vorba de un copilaș de 11 ani și de toți cei care au murit acolo.

Îți pare rău, de fapt, indiferent de vârstă sau dacă e cunoscut, când se întâmplă o asemenea nenorocire. Dar când e vorba de un copil e cu atât mai mare durerea” a fost reacția lui Petre Marin, potrivit Fanatik

Sorin Ghionea a vorbit despre Petru Ene

"Asta e cu adevărat o imensă tragedie. Petru juca la noi de mai mult de un an, se antrena cu noi, după care se ducea la școală. Era la grupa 2012, avea 11 ani. Nu mai contează cum juca, cum era, astea sunt doar vorbe. Au murit oameni, copii, printre care și unul de la noi, iar sentimentele sunt greu de descris în cuvinte. 

E groaznic pentru familie, pentru părinți, pentru mama sa, care va trebui să fie puternică. Și noi suferim enorm, dar în umbră. O să fim alături de familie cu tot ce putem. Chiar e groaznic și mi-e foarte greu și să vorbesc despre asta”, a completat pentru GSP.RO Sorin Ghionea, fost internațional, unul dintre fondatorii școlii de fotbal New Stars.

CSA Steaua a transmis un mesaj 

"Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” este la curent cu știrile referitoare la incendiul produs în dimineața zilei de astăzi, la pensiunea „Ferma Dacilor” din satul Tohani, județul Prahova. Din nefericire, din informațiile neoficiale primite până la această oră, una dintre victimele tragicului eveniment ar fi Luca Ene, jucător legitimat la grupa Under 17 a clubului nostru. 

Luca se afla în vacanță pentru a petrece sărbătorile de Crăciun, alături de părinții săi și cei doi frați. Luca, tatăl său și fratele cel mic, Petru, se află pe lista persoanelor dispărute, în timp ce mama și celălalt frate, Matei, legitimat și el la clubul nostru, sunt internați în spital pentru a primi îngrijiri medicale", se arată în comunicatul celor de la CSA Steaua. 

Daniel Gheorghe, antrenorul lui Petru Ene de la New Stars, distrus de moartea tânărului fotbalist 

"Nu există cuvinte să-mi arăt durerea.

Un copil extraordinar, o familie exemplară, niște caractere deosebite.

Prin această tragedie m-ai învățat că fotbalul si antrenoratul nu înseamnă NIMIC și anul ăsta s-a terminat atât de trist, cu siguranța mi-ai deschis ochii și nu o să mai existe om din această lume să mă supere sau să mă facă să sufăr în acest domeniu.

O să știu sigur că am un înger de copil care are grijă de mine și o să-mi dea putere să trec peste orice obstacol.

De azi înainte ești copilul cu care o să mă sfătuiesc zilnic și o să fii zilnic pe teren cu mine cum ai fost în ultimul an și jumătate prin determinarea și valoarea pe care o aveai pe teren.

Cuvintele sunt de prisos.
Ești și vei rămâne un CAMPION!
Te iubesc, Petru!", a scris Daniel Gheorghe pe Facebook. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel