Superliga Romaniei Update: Primul mesaj al lui Daniel Niculae/ Horaţiu Moldovan ar fi bătut palma cu Atletico Madrid. Agentul jucătorului confirmă
Data actualizării:
Data publicării:
Dat ca sigur la Betis Sevilla, se pare că Horaţiu Moldovan va ajunge la o altă echipă de La Liga. Este vorba despre Atletico Madrid, ocupanta locului 5 în campionatul spaniol. 

Update: ”Deocamdată nu știu nimic, avem meci. Diseară va fi titular cu Craiova”, a spus Daniel Niculae pentru iamsport.ro, întrebat de transferul lui Moldovan la Atletico. 

Conform surselor citate de Digisport, Horaţiu Moldovan a primit noaptea trecută o ofertă de la Atletico Madrid, pe care a acceptat-o fără a sta pe gânduri. Acesta ar urma să semneze un contract pe o perioadă de 4 ani şi jumătate cu echipa lui Diego Simeone, acolo unde va primi 800.000 euro salariu în primul an. Ulterior, contractul său ar urma să crească, cu câte 180.000 euro în fiecare sezon. 

Tot ce trebuie să mai facă madrilenii este să vireze suma de 800.000 euro în conturile giuleştenilor, iar apoi să îi notifice pe aceştia că au achitat clauza de reziliere a portarului. 

"Discuțiile sunt foarte avansate. Moldovan se apropie cu pași rapizi de Atletico. Spaniolii vor plăti clauza”, a declarat Arcadie Zaporojanu, pentru FANATIK

Dan Şucu a confirmat că Moldovan îşi negociază plecarea de la Rapid 

”Are un termen până luni ca să ajungă la o concluzie. Discuția pe care am avut-o este că găsim o soluție prin care suspendăm clauza. Plătim ceva.

În mod normal, ar fi trebuit să fim notificați că există această negociere. Cred că ar fi trebuit să ne notifice. Nu am convingerea.

Nu există nicio notificare din partea vreunui club. Nu știu dacă e chiar atât de simplu. Când ai o clauză, nu te poți împotrivi. În orice condiții am discuta. Horațiu este în primii trei cei mai iubiți rapidiști.

Dacă ar fi să se despartă de club, ar fi frumos, o normalitate să o facă în fața a 12.000 de oameni. Eu vă spun cum mi se pare mie. Noi nu avem nimic în ceea ce îl privește. Sigur că este greu de negociat cu cineva.

E un portar valoros care vrea să fie titular în poartă. Dacă eu negociez cu cineva și el nu pleacă, vine o rezervă. Există un dialog. El a spus că este în negocieri avansate.

Și clubul Rapid este în negocieri cu alți portari. Avem niște discuții condiționate. În maxim o săptămână, nu ar trebui să avem o problemă să avem un titular de valoare în poarta Rapidului. Avem negocieri și în campionat, dar și în afară”, a spus Dan Șucu, la Fotbal Club.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel