Superliga Romaniei Transferul lui Bilel Omrani, criticat chiar de un jucător de la Poli Iaşi. Discurs manifest după remiza cu Dinamo
Data publicării:
Poli Iaşi şi Dinamo au remizat, scor 2-2, în ultimul meci al etapei a V-a din Liga 1. Dinamo a deschis scorul încă din minutul 2, din penalty, dar Poli Iaşi a intrat la pauză în avantaj, după o primă repriză în care a presat constant. Un autogol a stabilit, însă, scorul final, iar fiecare echipă a plecat cu câte un punct. 

Bilel Omrani a semnat cu Poli Iaşi în săptămâna dinaintea meciului cu Poli Iaşi, iar Tony da Silva spune că a acceptat imediat transferul. 

"Nu m-am gândit de două ori când am fost întrebat despre Omrani. Am spus ok, pentru că știu mentalitatea lui. Am făcut un pariu chiar cu el, i-am spus ce așteptări am eu de la el, ca om, ca jucător. Este un jucător care creează atmosferă bună în vestiar. Știu că vine cu pozitivitate, a venit să tragă pentru echipă, e un mare câștig pentru clubul nostru. S-a pregătit foarte bine, sperăm să ne putem baza pe el în următoarele meciuri, chiar dacă nu 90 de minute”, a punctat Tony da Silva.

Cornel Şfaiţer, preşedintele lui Poli Iaşi, e convins că Omrani poate redeveni atacantul de la CFR Cluj. 

"Eu cred în Omrani. El are nevoie de fotbalul românesc în acest moment, iar Poli Iași are nevoie de un Omrani pe care îl știam noi acum câteva sezoane, când era un marcator și avea multe assisturi, un vârf care a dus echipa CFR Cluj în multe perioade acolo sus. Eu cred că el poate redeveni acel atacant, are doar 31 de ani. Am discutat cu el, îl văd foarte conectat și dornic să revină. Eu consider că la ce calități are, ne poate ajuta. Și ne ajutăm reciproc până la urmă”, a declarat Cornel Șfaițer pentru ProSport.

Mihai Bordeianu nu e atât de sigur 

Mijlocaşul lui Poli Iaşi a marcat un gol superb contra lui Dinamo, cu un şut puternic de la aproape 30 de metri, direct sub bară, iar la finalul partidei s-a arătat sceptic cu privire la noul transfer. 

Întrebat dacă echipa va creşte după ce va intra şi Omrani, Bordeianu a spus că "timpul va decide. Aşa, să vorbim de dragul de a vorbi, că o să facem şi o să dregem... Nu ştiu, depinde de jucătorii care au venit. Depinde de nivelul la care vor ajunge, atât fizic, cât şi psihic. Unii nu au jucat de mult, nu e aşa uşor să revii. Dar sper că cei care i-au adus aici au ştiut ce au adus şi au încredere în ei. Jucătorii străini care vin în campionatul românesc trebuie să fie peste medie şi trebuie să ajute echipa. Cred că de asta sunt aduşi". 

Tony, supărat după remiza cu Dinamo 

"Suntem cele mai bune persoane din lume. La fiecare meci facem un cadou adversarilor. Prima repriză a fost top. Am întâlnit o echipă foarte puternică, cu o dinamică bună. Am întors rezultatul și am arătat că avem caracter.

Greșelile individuale nu se antrenează. Cred că era penalty și pentru noi. Echipa a arătat caracter, am marcat două goluri. Meritam mai mult. În primele minute din a doua repriză nu am intrat bine. Am avut oportunități.

La finalul meciului s-a rupt ritmul. S-au permis prea multe fragmentări. Din păcate, nu s-a putut. Am vrut trei puncte, dar am luat unul. Le-am zis că nu putem să fim atât de buni la nivelul acesta.

Nu am nimic de spus despre atitudine, ci despre concentrare. Sunt frustrat și supărat. Avem nevoie de puncte. Sunt supărat și de rezultat și de modul în care am luat golurile. Noi nu putem să dăm atât de repede gol”, a spus antrenorul ieșenilor, Tony da Silva.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel