Fotbal Transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB nu merita 2,5 milioane de euro. „Fotbaliștii români sunt supraevaluați”
Data publicării:
Fotbalistul Daniel Bîrligea (24 de ani) a fost transferat de la clubul CFR Cluj în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro.

Impresarul Florin Manea crede că patronul Gigi Becali a plătit o sumă prea mare de transfer pentru Daniel Bîrligea, jucătorul venit de la CFR Cluj în schimbul a 2,5 milioane de euro.

În ciuda faptului că atacantul are anumite calități importante, Manea crede că acesta a fost supraevaluat, asemenea multor fotbaliști din țara noastră. Totuși, impresarul crede că Bîrligea va face diferența la noua echipă.

Daniel Bîrligea: „Nu sunt de acord cu suma de transfer”

„Bîrligea e un jucător bun pentru campionatul intern, bătăios, rapid. Nu sunt de acord cu suma de transfer, dar el va avea un impact la FCSB. Susținere va avea. Presiunea va fi tot timpul la echipele mari. Nu ai ce să faci. Fotbaliștii români sunt supraevaluați, comparativ cu ce poți să iei pe ei ulterior.

Ai dat 600.000 pe Rrahmani și ai luat 5 milioane. Ai dat mult pe Bîrligea? Rrahmani a fost un transfer foarte reușit, venea din Kosovo. A venit la noi, a dat șase goluri în trei meciuri. Du-l în Italia, să vedem, mai dădea atâtea?

Gigi Becali s-a calificat pentru că băgat bani. A luat tot ce era mai bun pe aici. Și-a scos banii, s-au vândut jucători pe niște sume mari. Man, Tănase…”, a declarat Florin Manea, potrivit ProSport.

Becali crede că Bîrligea va face diferența la echipa FCSB-ului

„Cred că Bîrligea va fi o mare surpriză pentru toată România anul acesta. Va fi altceva decât la CFR și va marca 25 de goluri. Stați să vedeți când va intra în echipă... Va juca cu Petrolul.

Dacă ai emoții cu Petrolul când joci acasă... Vor fi 25-30.000 de suporteri pe stadion. Ținând cont de faptul că vom juca și cu Bîrligea în teren... plus restul echipei, atunci n-ai cum să ai emoții.

Vrem să câștigăm tot. Ne interesează campionatul, Cupa României, Supercupa, cupele europene, tot! Toate rămân un obiectiv”, a spus Gigi Becali, potrivit Sport.ro.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel