Superliga Romaniei Transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB, regretat. "Dacă nu îl luam, eram în Liga Campionilor"
Data publicării:
Marius Ştefănescu a fost transferat de FCSB de la Sepsi OSK în această vară pentru 1,3 milioane de euro, dar Gigi Becali dă de înţeles că a fost o mutare greşită. 

Marius Ştefănescu a fost de mai multe ori criticat de patronul FCSB în acest start de sezon, iar acum Gigi Becali spune că din cauza fotbalistului adus de la Sepsi FCSB nu s-a calificat în Liga Campionilor. 

”Dacă nu îl luam (n.r. pe Ștefănescu) poate mă calificam în Champions League. Dacă nu îl luam pe el eram calificați, am jucat în minus cu el", a spus Gigi Becali, la emisiunea Liga Digi Sport. 

Mihai Stoica a vorbit şi el despre Ştefănescu 

"Ștefănescu a fost cel mai bun jucător în Supercupă. Sezonul se împarte în două. Am avut un trofeu pe masă la primul meci, s-a câștigat Supercupa, un trofeu foarte important și pentru suporteri, iar Ștefănescu a fost jucătorul meciului.

Eu nu l-am întrebat dacă e afectat de criticile patronului, uneori justificate, alteori considerăm noi nejustificafte, dar Ștefănescu e clientul lui. Asta e, n-ai ce să faci. Dacă nu poți trece ca jucător peste asta, înseamnă că ai o problemă și nu poți juca la FCSB.

Gigi, când e enervat de un jucător, dă în el de... el crede că îl poate motiva. Pe unii îi poate motiva, dar pe alții îi poate îngropa definitiv. Într-adevăr, Ștefănescu nu a crescut în joc, dar eu am mare încredere în el. Îl vedem cum se antrenează, e un jucător foarte inteligent și are calități extraordinare, dar nu e singurul cu o perioadă nefastă.”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Ce se întâmplă cu banii de pe transferul lui Ştefănescu 

Marius Ștefănescu a dorit foarte mult să facă parte din echipa celor de la FCSB, transferul său de la Sepsi fiind unul dintre cele mai controversate mutări din această vară, în condițiile în care finanțatorul covăsnenilor declara că fotbalistul în vârstă de 26 de ani nu va deveni niciodată jucătorul „roș-albaștrilor”.

După scandalul iscat în jurul transferului, se pare că o problemă de actualitate se regăsește în privința banilor pe care finanțatorul celor de la Sepsi OSK spune că nu i-a primit încă. Acesta l-a acuzat pe Gigi Becali că nu i-a achitat nicio sumă în schimbul transferului lui Marius Ștefănescu, până în acest moment.

”Păi i-am dat 300, 200, în total 500.000, săptămâna care vine îi mai dau încă 400.000 (n.r. lui Dioszegi), pe urmă încă 300.000 și am terminat, închis! Așa ne-am înteles, ce să facem? Toată lumea plăteste într-un an, în 3 ani. Au trecut 6 luni și nu a luat banii?", a mai spus Gigi Becali.

În 13 partide jucate pentru bucureșteni, Marius Ștefănescu a marcat două goluri și a furnizat un assist. Însă, în cele 6 meciuri disputate de ”roș-albaștrii” în preliminariile Champions League, atacantul lateral nu a reușit să contribuie la niciun gol și a avut evoluții ”șterse”. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel