Echipa nationala „Tricolorii” s-au întors la München, orașul unde au făcut spectacol. Câți spectatori români vor fi în tribune
Data publicării:
Formația condusă de Edi Iordănescu pregătește ultimele strategii pentru meciul din optimile de finală contra selecționatei Olandei, de marți, 2 iulie.

România luptă pentru un loc în sferturile EURO 2024

Echipa națională a României va înfrunta marți selecționata Olandei, în optimile de finală ale EURO 2024, pe Football Arena din München, de la ora 19:00.

Formația lui Edi Iordănescu, susținută de zeci de mii de români

Pare că obstacolele achiziționării unui bilet la partida din optimile de finală ale EURO 2024, dintre România și Olanda, nu i-au făcut pe românii din întreaga lume să se mobilizeze. Aceștia vor fi din nou în număr mare pe stadionul unde „tricolorii” i-au învins pe ucraineni, scor 3-0. „Marea galbenă” va invada stadionul din München, unde elevii lui Edward Iordănescu vor juca pentru un loc în sferturi.

„La acest moment, se va atinge borna de 40.000 de fani români pe stadion la partida cu Olanda. În condițiile în care numărul suporterilor olandezi va fi undeva la maximum 10.000, iar celelalte 15.000 de locuri vor fi ocupate de suporteri neutri, cu precădere germani, plus invitații, obligații de protocol, bilete rezervate în urma parteneriatelor comerciale...”, scriu cei de la Prosport.ro


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Facebook SC Oțelul Galați

Oțelul Galați transferă un jucător de 19 ani

Sursa: Agerpres

Dinamo înfruntă CFR Cluj în prima etapă, iar Andrei Nicolescu avertizează. "Suntem un pic în urmă faţă de ce prognozasem"

Sursa: Agerpres

Oţelul Galaţi a transferat un nou fundaş central

Captură Oţelul TV

Cristian Munteanu, mesaj de forţă înainte de startul Ligii 1 pentru Oţelul. "Important e cum terminăm, nu cum începem"

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?