Superliga Romaniei „U” Cluj rămâne fără 11 jucători după ratarea calificării în Conference League
Data publicării:
După eșecul suferit la limită în fața Universității Craiova, la loviturile de departajare, se pare că echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău întâmpină mari schimbări.

11 jucători, out de la „U” Cluj

Universitatea Cluj a pierdut barajul de Conference League în fața celor de la Universitatea Craiova, la loviturile de departajare, scor 4-5, după ce în aproape 130 de minute (cu tot cu prelungiri), scorul a fost 1-1. 

Jucătorii care vor părăsi formația clujeană ar fi Iliev, Pițian, Daniel Popa (primii plecați), Roguljic (final de împrumut), Gabriel Simion (final de contract), Pănoiu (final de împrumut), Marco Rus (final de împrumut), Filip Ilie (a ratat lovitura de departajare decisivă în baraj), Tescan, Peteleu și Doukoure.

De asemenea, și căpitanul Alex Chipciu se află sub semnul întrebării, iar din lista jucătorilor menționați mai sus doar Marco Rus ar putea fi rămâne la echipă, însă tânărul fotbalist este în prezent accidentat, potrivit sport.ro.

Sabău, dezamăgit după ratarea obiectivului european

„Per total un joc bun, niște ocazii destul de importante. Am avut încredere, am avut posesia. Puteam să încheiem jocul în minutul 88 la ocazia lui Vali Gheorghe, apoi facem acea greșeală de la penalty și egalăm. Penalty-urile apoi....

Încercăm să ne revenim și mergem înainte. E dezamăgire mare, toți suntem afectați. Anul trecut am pierdut Cupa la penalty-uri, acum am ratat șansa de a scrie istorie și a juca în cupele europene.

Nu e chestie de superstiție, dar nu am vrut să privesc penalty-urile. În unele momente, am făcut meciuri bune, părea că avem identitate ca joc, ca posesie. Am fost la un pas să ne calificăm în play-off. Nu am reușit să jucăm finală de Cupă pentru că am luat gol la final.”, a spus Ovidiu Sabău, după finala barajului de Conference League.

Daniel Popa, confirmat la FCSB

„Nu e bine să iei decizii la cald. Mâine vom avea discuții, vom vedea cine va rămâne, cine va pleca. La el nu se mai pune problema (n.r. Daniel Popa), a plecat (n.r. la FCSB). Trebuie să vedem cine face față nivelului și poate rezista presiunii.

Pentru mine, este un eșec. Obiectivul a fost ratat și suntem foarte, foarte dezamăgiți”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, după meciul pierdut de „U” Cluj, în fața celor de la Universitatea Craiova.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel